Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рано ми е за дискусија па само така си напишав сеирски како Европски и Светски првак.Инаку ако почниме да збориме озбилно, првото што ќе го напишев е дека таа Германија( признавам дека после Шпанија се најјаки и имаат доста млад тим кој допрва би газел) која ја гази една Аргентина на натпреварите со Шпанија( финале ЕП и 1/2 финале СП) шанса вистинска не створи.![]()
Англија и Португалија не ги коментирам. Вештачки, невоиграни репрезентации.
Јес да со игриве импресионираат и се меѓу фаворитите, што нормално и заслужено е, ама премногу фактори има за титула. Едноставно премногу. Од ждрепка, од натпревар до натпревар, од услови за игра, од стадион, од повредени играчи, па до среќа.Кој се клади дека Германија нема да освои ?![]()
Јес да со игриве импресионираат и се меѓу фаворитите, што нормално и заслужено е, ама премногу фактори има за титула. Едноставно премногу. Од ждрепка, од натпревар до натпревар, од услови за игра, од стадион, од повредени играчи, па до среќа.
Сега само можеме да нагаѓаме кој би освоил, а кој би испаднал, а оние "вистинските" муабети би ги правеле кога ќе почни првенството, за кое има уште скоро цела година, во која Се и сешто може да се случи да ги измени работите за 360 степени.
Мене само би ми било криво да не освојат, пошто со овој фудбал што го играат не заслужуваат ништо помалку од титула.
Традиционален навивач сум на Холандија
По традиција, омилена европска репрезентација ми е Холандија, па и на ова ЕП ќе си навивам за нив.
Вештачка репрезентација мислам на репрезентација која не е воиграна, и која ја влече најчесто само еден екстра фудбалер, најмногу двајца, а другото просеци(како Кристијано со Португалија).Чисто ме интересира, какви се тие вештачки репрезентации ?Ај за вештачки клуб можам да сватам, али за репрезентација..
п.с нели Португалија ќе биде изненадувањето на ова првенство ?![]()