Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega se pravis pameten demek? si prasa i dobi odgovor.Sega ti sto ne go znaes Hanga toa e tvoj problemМногу познати играчи. Посебно овој Војвода што не мрднал од унгарска лига.
Уште да ми кажете дека Бугарија е кошаркарска сила зашто некој си таму Чавдар што играше во Работнички им е капитен и најјак играч.
Не се правам паметен, само кажувам дека Босанциве се поквалитетни и во секое време треба да ги добијат.Sega se pravis pameten demek? si prasa i dobi odgovor.Sega ti sto ne go znaes Hanga toa e tvoj problem
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Богами ако продолжи вака може да ја прогласат за најлоша утакмица на првенството.Повеќе очекував од Франција ама ептен се очајни за кyр не ги бива.Што е ова очобол Франција - Германија. Посебно после утакмица како Словенија - Литванија ова изгледа бетер него деца во основно кога ќе ги пуштиш на два коша
Богами ако продолжи вака може да ја прогласат за најлоша утакмица на првенството.Повеќе очекував од Франција ама ептен се очајни за кyр не ги бива.
Никоj не брои Б'лгарија за "кошаркарска" сила.Уште да ми кажете дека Бугарија е кошаркарска сила зашто некој си таму Чавдар што играше во Работнички им е капитен и најјак играч.
А кој фактор е Фурние, многу јакиов играч.Francija spored sostav e najaka reprezentacija i treba da osvoi. Ama ne im odi slabo igraat posebno Furnier neprepoznatliv e a i drugive slabo igraat. Veruvam ke ja krenat formata imaat mnogu potencijal.
А кој фактор е Фурние, многу јакиов играч.
Францизуте ако добуткаат некако до полуфинале треба да се среќни. Им ги гледав последните 2 утакмици пред Евро со Босна и Чешка, мајко мила колку беа очајни. Со Чешка првото полувреме беше смешно да се гледа прави циркузанти жив резил.
Што е најтрагично просечен тим има Франција, за мене послаб од Грција, Словенија и Србија. Фурние 8 поени просек има во НБА, крајно себичен и одвратен играч, Гобер е еден од најпреценетите играчи на неговата позиција, добар во дефанзива а КАМЕН во напад, а неговата дефанзива не доаѓа толку до израз во европскиот стил на кошарка, едино оној Јабуселе изгледа океј и е добар играч. Ертел ништо специјално, оној Луваву непостоечки играч и да не набројувам натака. Немаат некако концепт и играта им се базира на пик со Гобер или Поурие, со првиот скоро и бескорисни пиковите зашо ништо не може да искреира сам освен ако не му фрлиш цепелин. Ембид да им беше тука друга ќе беше приказната, вака не им се пишува добро на ова првенство.
Не би кажал автоматски, ама ќе се многу појаки. Вака искрено нема да ме изненади Босна ако ги сканта пакFournier izminative sezoni ima 15-20 prosek vo NBA. Dobar igrac si e dobar shuter e.
Blagodaren e i za tipuvanje vo kladilnica, dobar e skroz.
Ama ova kako da ne e toj, mnogu padnato izgleda.
Gobert kamen neviden vo napad, i bukvalno na sekoja utakmica mu se slucuva koga shutira slobodni celiot obrac da go promasi.
Presmeshen igrac stvarno, edinstveno za vo odbrana e prejak.
Embiid da e tuka toa e avtomatski titula za francuzite.