Евробаскет 2022

• Креатор на темата Креатор на темата orthodoxMK
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Евробаскетот 2022?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Тажно за Хрватска им се вратија од -20, ама им фалеше таа завршница да ја свртат и да го скршат отпорот.

Судииве на утакмицава Србија - Холандија е дури смешно да се коментираат, какви дебили судат Европско е трагикомично

1662154726523.png

Сите екипи играат утре :D Литванија - Франција би требало да биде јак натпревар, гледам по квотите французите се фаворити

Прегледај го приврзокот 343643

Сите екипи играат утре :D Литванија - Франција би требало да биде јак натпревар, гледам по квотите французите се фаворити
Ја би ставил пари на Литванците по она што го покажаа Французите до сега не ми се нешто уверливи.

Ако има некој, нека постави линк за Босна-Германија

Au au au sto im napravija hrvatite na velika britanija vo treta cetvrtina. Masakar.

Au au au sto im napravija hrvatite na velika britanija vo treta cetvrtina. Masakar.
И Германците на Босна...

Босанците ептен несреќни со ждрепката, веројатно ќе поминеа во било која од другите групи

Лесна беше таа се знаеше, Хрватска има јак тим не е за потценување

Gi imav hrvatite so hendikep -15.5, prvo poluvreme samo 6 razlika... Ama vo treta cetvrtina pepel gi napravija...

Nekoj dobar link za stream Francija - Litvanija ?

Сериозно Спорт Клуб со тие 16 канали што ги има не ја емитува Литванија - Франција, а ја даваат Естонија - Украина?

Eve kakov igrac e Furnier.
Автоматски споено мислење:

Vo NBA ne e jak, ama vo francuskata reprezentacija e bog.
Автоматски споено мислење:

Go zarekov, vo 3ta cetvrtina shutira 0 od 4.
Sea ke gi reshi vo 4ta.

Последно уредено:
Сериозно Спорт Клуб со тие 16 канали што ги има не ја емитува Литванија - Франција, а ја даваат Естонија - Украина?
odese na rts2. neznam po koja logika gi delat, ama ne e deka sport klub nemase na koj kanal da ja prenesuva.
kako pocnaa, verojatno pobitnite utakmici na rts 1 i 2 kje odat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom