Eвро 2012 - второ полуфинале (Германија-Италија), 28/06/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ke pobedi?

• Germanija

Гласови: 54 47,0%
  • Italija

Гласови: 61 53,0%

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .
До вечерва мислев дека Германците ќе победат ама сега некако се предомислив и мислам дека Италија некако ќе успее да ја елиминира Германија.

Германија никогаш не ја победила Италија на големо натпреварување, ќе одам со традицијата овој пат :)

Германија никогаш не ја победила Италија на големо натпреварување, ќе одам со традицијата овој пат :)
Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh wait

Многу ќе дојде две традиции да се срушат на исто првенство. Има време, друг пат...:)

Многу ќе дојде две традиции да се срушат на исто првенство. Има време, друг пат...:)
Можи не викам не. Ни јас не сум сигурен дека Германија ќе оди. Традицијата е доста важна тука но сепак.......

Се надевам само на повеќе голови од денес (y)

Ќе бидам краток: ќе навивам за арамииве како и секогаш кога играат овие две репрезентации во според мене најголемото европско репрезентативно дерби. Го сметам натпреварот за финале пред финалето и кој и да победи, ќе навивам за него против армадата мравки.

Во продолжение два легендарни натпревари:

Заборави да ставиш уште еден битен меч:)

Бре бре бре и анкетава некако покажува дека се посигурно е Италија да победи ...

Koski ke sobiraat zabarite utre koa ke gi pregazi germanski tenk ..

Иако Италија не започна атрактивно, се подобрува од натпревар на натпревар, дури би рекол ни самите не си ја знаат силата.
Германија се претерано јаки, али тоа не ја прави никако фаворит преку една ваква репрезентација.
Навивам за Италија, посакувам истата да ја видам во финале.

467848.jpg

Da se znae :icon_mrgr:

Таа Шпанија што не можеше да ја победи Франција беше за греота, не можеа ништо да освојат си испаѓаа секаде. Оваа сега е многу појака. Досадна, ама јака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom