Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DEUTSCHLAND UBER ALLES !!!!
Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh waitГерманија никогаш не ја победила Италија на големо натпреварување, ќе одам со традицијата овој пат![]()
Многу ќе дојде две традиции да се срушат на исто првенство. Има време, друг пат...Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh wait
Можи не викам не. Ни јас не сум сигурен дека Германија ќе оди. Традицијата е доста важна тука но сепак.......Многу ќе дојде две традиции да се срушат на исто првенство. Има време, друг пат...![]()
Заборави да ставиш уште еден битен мечЌе бидам краток: ќе навивам за арамииве како и секогаш кога играат овие две репрезентации во според мене најголемото европско репрезентативно дерби. Го сметам натпреварот за финале пред финалето и кој и да победи, ќе навивам за него против армадата мравки.
Во продолжение два легендарни натпревари:
Ви ја препуштаме улогата на фаворитиБре бре бре и анкетава некако покажува дека се посигурно е Италија да победи ...
Таа Шпанија што не можеше да ја победи Франција беше за греота, не можеа ништо да освојат си испаѓаа секаде. Оваа сега е многу појака. Досадна, ама јака.Исто и Шпанија не ја победила Франција ............oh wait