Evanescence

Mnogu me bedisva ovaja grupa.Закон се а најмопјке песните инмортал и бринг ми ти лајф

Ако веќе отварате тема за група што ја сакате барем пишите нешто информации за неа...

Не само „да, закон се“, „ги обожавам“ итн....

Everybody's fool e najdobra, kakva melodija ima pa uste i vokalot. Zakon.

pcjodamaster кажа ама и јас да ви нагласам, ако веќе отворате тема за некој бенд-треба да пишете неколу реченици за нив, за тие што не ги знаат да се запознаат.

Мое мислење за нив е дека се еден од подобрите бендови на денешната рок сцена. Но истотата имат огромен неискористен потенцијал!

burn84 напиша:
pcjodamaster кажа ама и јас да ви нагласам, ако веќе отворате тема за некој бенд-треба да пишете неколу реченици за нив, за тие што не ги знаат да се запознаат.

pcjodamaster напиша:
Ако веќе отварате тема за група што ја сакате барем пишите нешто информации за неа...

Не само „да, закон се“, „ги обожавам“ итн....

eve vi i na vas и на сите други, само што е многу поопширно и на Хрватски :) овде

И пак ќе кажам дека покрај Апокалиптика овие се исто така најдобри....барем така е за мене :)

*ИвОн4Е* напиша:
....My immortal и Call Me [SIZE=-1]When You're Sober.... [/SIZE]
Имаш понови и подобри од новиот албум. Lithium, Your Star i drugi. :)

black angel напиша:
napisete gi svoite mislenja za ovoj bend eden od podobrite bendovi na denesnicata

Temava ja имаш и овде

супер се навистина ми се допагаат моја најомилена песна од нив ми е My Immortal балада верзија мммммммммм ја обожавам

Јас не се изјаснив за еванеснс.

Значи се работи според мене за еден од најдобрите бендови на денешницава. Имам скоро се што имаат издадено и плус 2 концерта на двд.
Квалитативно гледано се одличен бенд, нудат нешто поразлично од стандардното клише што се нуди на целата метал сцена. Металците не ги сакаат затоа што се комерцијала-ама ај не ми отворајте уста за комерцијала

Целата тематика што ја обаботуваат во албумите ми се допаѓа, имиџот им е супер. Од музички аспект гледано Ејми како вокал е оеќу најдобрите во светот според мене, гитаристите им се одлични-но басот му треба малку иновативност и техника дури може и поистакнат да биде во песните.
тапаните се буквално најслаба тточка во еванесн-не се слушаат доволно ептен се слаби, технички бубњарот лупа ко некој 7 оделенец кој пред два месеца седнал на бубњеви. Нема констаност прецизност-а прелазите се никакви. Совет од мене до нив :pos2: мењајте бубњар под итно другото се е ок!

мене не ми се допаѓаат(ај да не кажам ич).......ми немаат голема уметност...ми немаат уникатност....некако комерцијални ми се....боље ми се Within Temptation!!

Evanescence se mnogu dobri. Imaat epten jaki pesni i Amy Lee e stvarno unikatna, ima mnogu dobar glas.

EVANESCENCE se najdobri.Omilena nivna pesna mi e "Bring me to life"

A dali ste ja slusale Amy Lee zaedno so Korn koga ja unplugg-uvaat Freak On Leash???????? Bolje nesto....Tesko!

A dali ste ja slusale Amy Lee zaedno so Korn koga ja unplugg-uvaat Freak On Leash???????? Bolje nesto....Tesko!
Ја вртеа едно месец дена на мтв па прекинаа-единствена светла точка беше она во настапот на корн. Корн и анплагд не иде баш боље им е да се држат до елктричните гитари.

Ја имам Freak on a leash со Amy Lee како mp3, кој ја сака преку ПП нека пише. Ејми Ли како пее во таа песна, се ежам чоече...

Инаку ми се допаѓаат Еванесенс, посебно првиот албум. Вториот ми е бла малце, некако ради реда е изваден само...

Супер се Evanescence, посебно ми се свиѓаат Everybody's fool (моќна песна) , Hello (неверојатна балада)...Уствари скоро сите песни им се закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom