Evanescence

Ama mnogu gi sakaaaam Evanescence i ne mozam da toleriram da ja sporeduva nekoj so Avril .
Демек Аврил е лоша во споредба со ејми.
Двата бедна се максимално искомерцијализирани, и не го мислам ова во негативна конотација туку само како факт. Едните свират демек метал другите демек панк.
Аврил исто така има фантастичен распон нагласот, исто е многу убава и текстовите за поп-панкот што ги свири и се во најдобар контекст задоволителни.
Значи можеш да кажеш дека Аврил не ти се допаѓа, ама ти истакнуваш демек не сакаш да ги споредуваат затоа што еванеснс се богови. Нормално е да ги споредуваат, во скоро исто време се појавени, млади и убави се, и музиката им е екстремно популарна а и двете пејачки таргетираат огромен дел од женската тин популација во америка.

Ovoa alternativniot rok so go svirat Evanescence, mene mi lici na gothic metal, samo so vokalistkata e razlikata:)
:pipi: Te pozdravuem bracko i tebe, znam deka mi e histericen stilot, arno ama ne mozam poinaku za Evanescence :) Odma koa ke cujam nekoja nevistinita diskrapanca so bi rekol Gis, :vozbud: mi se vklucuva histericniot senzor:pos2: :back: baj!
Девојче од готик метал до тоа што го свират еванеснс има светлосни години разлика. Они во музиката имаат готски елементи ама се предалеку од готика, нивното се вика christian rock а ја тие си ги викам алтернативци така да...тоа е тоа.

темава е за групата Evanescence што ја мешате AVRIL во ова да не дојдеме до некој конфликт тука:28:продолжете за Evanescence да пишувате ајт

Respect..Nikad u zivot ne sum pocituvala tolku mekoja cura!!!

Ajdeee mekoja..milsev nekoja!

Демек Аврил е лоша во споредба со ејми.
Двата бедна се максимално искомерцијализирани, и не го мислам ова во негативна конотација туку само како факт. Едните свират демек метал другите демек панк.
Аврил исто така има фантастичен распон нагласот, исто е многу убава и текстовите за поп-панкот што ги свири и се во најдобар контекст задоволителни.
Значи можеш да кажеш дека Аврил не ти се допаѓа, ама ти истакнуваш демек не сакаш да ги споредуваат затоа што еванеснс се богови. Нормално е да ги споредуваат, во скоро исто време се појавени, млади и убави се, и музиката им е екстремно популарна а и двете пејачки таргетираат огромен дел од женската тин популација во америка.

Девојче од готик метал до тоа што го свират еванеснс има светлосни години разлика. Они во музиката имаат готски елементи ама се предалеку од готика, нивното се вика christian rock а ја тие си ги викам алтернативци така да...тоа е тоа.
Avril i Amy mozes da gi kompariras isklucivo spored prvite bukvi od iminjata im... Sporedbava ti vristi, bile popularni i u isto vreme se pojavile wooow! Ne primeti ama jas celo vreme kontrastriram od muzicki i stilski aspekt. Ako Pamela Anderson ti e ubava (napomenuvam AKO) , da ne zemes da ja sporedis so Amy?Daj nemoj vakvi gluposti pliz! Od pop pank do alternative rock ima isto taka svetlosni godini razlika! I toa sto na mene mi nalikuva na gothic metal ne znaci deka e gothic metal nali. Niti pak jas tvrdev vo minatite postovi deka e. Samo kazav deka MI NALIKUVA. A, i da! Kakov bend spomnuvas ti koga kompariras Evanescence so Avril? Avril e bend?:pos2: P.S. The "christian rock"thing- wrong info:) Just watched an iterview on you tube. A faktot za komercijalnosta na Evanescence ne znam so koja namena i primena ti stoi:toe: Znaeme deka se popularni inace ako toa sakase da potenciras:vozbud:

Avril i Amy mozes da gi kompariras isklucivo spored prvite bukvi od iminjata im... Sporedbava ti vristi, bile popularni i u isto vreme se pojavile wooow! Ne primeti ama jas celo vreme kontrastriram od muzicki i stilski aspekt. Ako Pamela Anderson ti e ubava (napomenuvam AKO) , da ne zemes da ja sporedis so Amy?Daj nemoj vakvi gluposti pliz! Od pop pank do alternative rock ima isto taka svetlosni godini razlika! I toa sto na mene mi nalikuva na gothic metal ne znaci deka e gothic metal nali. Niti pak jas tvrdev vo minatite postovi deka e. Samo kazav deka MI NALIKUVA. A, i da! Kakov bend spomnuvas ti koga kompariras Evanescence so Avril? Avril e bend?:pos2: P.S. The "christian rock"thing- wrong info:) Just watched an iterview on you tube. A faktot za komercijalnosta na Evanescence ne znam so koja namena i primena ti stoi:toe: Znaeme deka se popularni inace ako toa sakase da potenciras:vozbud:
Младост лудост(глупост)

Имаат добра музика. Ги слушам често кога денот ми е пропаднат и знаат да го убрзаат процесот на пропаѓање. Али ЈБГ после пропаста па побрзо заздравувам. Иначе се сеќавам брат ми кога беше во САД ми кажуваше дека таму лом правеа (2002-2003 кога се снимаше Daredevil) Повеќе ги слушам оние потивките (My immortal, Hello...)

a be zborvite so sakate ama evanescence znaet so praet najdobri se

Да, да, да!! Дефинитивно најдобри! Премногу ја почитувам Amy Lee, типката е закон и има прекрасен глас, кој стварно знае да допре до мене..Исто така ептен им ги сакам песните, поготово Missing - песна што најмногу ја сакам и што најмногу ми допрела до срцето...Брао за evanescence најдобри се и ахх се надевам дека еден ден ке им одам на концерт....Позз

Avril i Amy?? Nema mesto za sporedba, vo nikoj slucaj! Gi obozavam Evanescence, prosto gi obozavam i go nejkam toj so ja sporedil Amy so Avril, da go procita ova Amy ke padne vo agonija:D:D

Evanescence za mene e najbolji band, svaka im cast, komu ne mu se svigjaat jbg za ukus ne se razgovara, a Amy Lee e AMAZING !!!!
Amy Lee i Avril bile isti ?! WTF?
Inace najvise mi se svigjaat Hello, Missing,You, Like You

Amy Lee ми е идол, најзакон се !:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom