burn84
Говорете Македонски
Демек Аврил е лоша во споредба со ејми.Ama mnogu gi sakaaaam Evanescence i ne mozam da toleriram da ja sporeduva nekoj so Avril .
Двата бедна се максимално искомерцијализирани, и не го мислам ова во негативна конотација туку само како факт. Едните свират демек метал другите демек панк.
Аврил исто така има фантастичен распон нагласот, исто е многу убава и текстовите за поп-панкот што ги свири и се во најдобар контекст задоволителни.
Значи можеш да кажеш дека Аврил не ти се допаѓа, ама ти истакнуваш демек не сакаш да ги споредуваат затоа што еванеснс се богови. Нормално е да ги споредуваат, во скоро исто време се појавени, млади и убави се, и музиката им е екстремно популарна а и двете пејачки таргетираат огромен дел од женската тин популација во америка.
Девојче од готик метал до тоа што го свират еванеснс има светлосни години разлика. Они во музиката имаат готски елементи ама се предалеку од готика, нивното се вика christian rock а ја тие си ги викам алтернативци така да...тоа е тоа.Ovoa alternativniot rok so go svirat Evanescence, mene mi lici na gothic metal, samo so vokalistkata e razlikata
Te pozdravuem bracko i tebe, znam deka mi e histericen stilot, arno ama ne mozam poinaku za Evanescence
Odma koa ke cujam nekoja nevistinita diskrapanca so bi rekol Gis,
mi se vklucuva histericniot senzor:pos2: :back: baj!