Evanescence

Goddess of Chaos напиша:
И шо ако успеале да направат пари со помош на музиката?
Тоа одма ги прави неквалитетни?
Значи треба цел живот само да седат и да свират и да ги одбиваат сите понуди!
А музиката воопшто не им е сменета откако станаа познати.
pa sto da smenat koga se komercijalni
nema sto da se smeni dabidat uste pokomercijalni ili sto?

kojoti напиша:
pa sto da smenat koga se komercijalni
nema sto da se smeni dabidat uste pokomercijalni ili sto?

Ти очигледно не знаеш што е комерцијален бенд?
Ја за такви ги сметам оние коишто ќе го променат својот звук како што ќе им речат продуцентите за да остварат поголем профит.
А нема ништо лошо да заработуваш поради добра музика.
Само што ќе се појави љубомора и етикетирање.

Не ми се по ќеиф....
Едино добар глас има типката..

Goddess of Chaos напиша:
Ја за такви ги сметам оние коишто ќе го променат својот звук како што ќе им речат продуцентите за да остварат поголем профит.
.
Бапни ми каква сакаш репутација....

Ама мислам дека Еванесенц се токму такви...како во горенаведениот пример......:wink:
Мое мислење.....

Goddess of Chaos напиша:
jas ne znam ama mislam deka za muzika imam mnogu pogolema edukacija od tebe
toa e moe mislenje
treba malku da imas iskustvo da se druzis so luge koi svirat luge koi slusaat takva muzika ne samo od nasata zemlja
jas seto toa go imam projdeno
ne moj da se nalutis na postov no toa e moe mislenje
respektiram sekoj sto saka zestoka muzika a jas sum malku postara generacija koja odrasna so prav rock and roll
zaebi go MTV i site bandovi sto gi pustaat tamu
toa ti se vika dubare za pare po kumanovski
nema lutis

kojoti напиша:
toa e moe mislenje
treba malku da imas iskustvo da se druzis so luge koi svirat luge koi slusaat takva muzika ne samo od nasata zemlja
respektiram sekoj sto saka zestoka muzika a jas sum malku postara generacija koja odrasna so prav rock and roll
nema lutis

Друже....не те знам доволно ама ти верувам дека имаш поголема едукација од мене.Тоа е стварно одлично.Белки и ја ќе ја имам еден ден.

Ама и ти не ме знаеш доволно за да можеш само врз основа дека ги поштуам Еванесенс да оцениш дали ја сум го формирала мојот музички вкус врз основа на Ем Ти Ви.Ок? Ете толку и риспект за тебе :wink:

Без малце оф топики не иде....

Годес....Кога ќе му пратиш на некој ПП...нормално е да очекуваш да ти врати.....
Ама како чоек да ти пише кога казанчето ти е пуно...пуууно....:wink:

MSV напиша:
Без малце оф топики не иде....

Годес....Кога ќе му пратиш на некој ПП...нормално е да очекуваш да ти врати.....
Ама како чоек да ти пише кога казанчето ти е пуно...пуууно....:wink:

Јебига заглавив.
Ај аген :)

Goddess of Chaos напиша:
Друже....не те знам доволно ама ти верувам дека имаш поголема едукација од мене.Тоа е стварно одлично.Белки и ја ќе ја имам еден ден.

Ама и ти не ме знаеш доволно за да можеш само врз основа дека ги поштуам Еванесенс да оцениш дали ја сум го формирала мојот музички вкус врз основа на Ем Ти Ви.Ок? Ете толку и риспект за тебе :wink:
formirala?
znaci zensko
sakas dobar band nesto interesno slusni
dead ideas
Super s karamelom

tie se tuka blizu do nas od sever
super se
specialy dead ideas
ivana ima podobar death vocal od mnogu sto sum slusnal do sega
porano imav gitaristka u band
:wink:

kojoti напиша:
toa e moe mislenje
nema lutis

Just for the record...druze..ne deka ja branam Goddess ili nesto slicno...i mene ne mi se svigjaat mnogu Evanescence...ali ova so go napisa veruvaj toa ne e tvoe mislenje...toa ti s vika veke Nametnuvanje na mislenje a ne :jas mislam deka toa bi trebalo taka da bide" i takamu natamu...ok sie so kazuvas deka e tvoe mislenje ali nemoj da go nametnuvas na drugite i da mislis deka tvoeto i samo tvoeto e najdobro i najtocno...treba li i jas sega za nekoe mislenje da recam deka ova e najdobro i najtocno i site mora taka mislat...mislam deka ne e pravilno neli?
nema ljutis
cisto taka informativno
(moe mislenje) :wink:

Mislam bar jas taka go razbrav...ako sum vo greska..kazi mi..nemav nikakva zadna namera samo sakav da kazam kako svatif...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom