Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Иииии како можела!!!!!!1111

„Драго ми е што ја претставувам мојата/нашата земја“ е реченица што никој спортист/музичар не ги кажал пред промената на името... само сега така се изразуваат.
Гигс зошто си уште логиран???
Дај среди си тоа дисонанците.

Северџанка е, тури и пепел. На твитер уште не оладена ќе ја претставувала нашата земја. Кучка!!!

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Ај догодина Јордан Митев ќе го пратиме, не се секирај. Или Ѓоко Ѓорчев, што да не?

Не е проблем што е анонимна, проблем е нерегуларниот избор.

Песна за Македонија избраа Малта, Израел, Ерменија и Грузија.
И отиде песна со помалку гласови и од Кали, хахаха. Комедија.

А за финале секако нема да влезе и Били Ајлиш да ја викне со неа на сцена.

И без странско жири и со странско жири или само гласање преку SMS, на интернет пак на повеќето немаше да му се допадне изборот или ќе каже наместено беше, нерегуларно.

Избраа со која песна ќе се натпреваруваме против нивната песна.

Додека се на линија Грузијците нека изберат и кои играчи да ги повикаме за Лига на нации.

Избраа со која песна ќе се натпреваруваме против нивната песна.

Додека се на линија Грузијците нека изберат и кои играчи да ги повикаме за Лига на нации.
Ама баш така, за нас избраа земји што може да ни се конкуренти за финале. Логика нула.

Ама баш така, за нас избраа земји што може да ни се конкуренти за финале. Логика нула.

Грузија, Израел и Малта ни се конкуренти. Ерменија и Исланд се во другото полуфинале.

Како и да е мене ми е битно што катастрофата на Виктор не отиде, па благодарен сум им во целост.

Потребно е доработување на песната.
За текстот што го има, нема никаква експлозивност или нешто впечатливо во музиката.
Песната има добар потенцијал. Но, во сегашната форма звучи само како една убава демо-снимка.

Сериозни сте со Супермен?
I can fight with your father
And be with your mother
Абе седи мирен :pos:
Требало да стави и
I can grind with your brother
And kiss Ris flower

Никако немат да ви се погодит. Да беше македонско жири наместено, странско жири си местело најслабата композиција да победит,да беше само со публика наместено,да беше телефонски пак наместено. Изборот и онака беше лош најдобро ќе се снајдеше Супермен на Евровизија,втора беше оваа песна ама тешко нешто поќе освен да продефилираат таму.

местело најслабата композиција

Не, да не бидам погрешно сфатен. Никаде не реков дека странците намерно гласале за најслабата.
Само апсурдно ми е конкурентите воопшто да ти учествуваат во изборот на песната.

Не е проблем што е анонимна, проблем е нерегуларниот избор.

И отиде песна со помалку гласови и од Кали, хахаха. Комедија.

А за финале секако нема да влезе и Били Ајлиш да ја викне со неа на сцена.
А демек online гласањето е нешто регуларно? Поготово Јон повеќе од Лара како пример. Не можам да поверувам дека општиот вкус би ни бил какви што се online гласовите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom