Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
ништо не сфатив со поениве, овие што гласаа од странство рангираат некого на 1 место, и сега овие водителкиве викаат дека тој освоил 1 бод? не ми е јасно..

ништо не сфатив со поениве, овие што гласаа од странство рангираат некого на 1 место, и сега овие водителкиве викаат дека тој освоил 1 бод? не ми е јасно..
Како не ти е, тие се прво место според странско жири, и кога ќе се соберат од сите оној со најмалку бодови т.е со најмногу први места има 12ка евровизиска итн

Мислам дека и тие незнает шо тропет. Ова Јан(м)а со врски или како е вработена овде од улица да зеам некој поспремен ќе е.

Мислам дека и тие незнает шо тропет. Ова Јан(м)а со врски или како е вработена овде од улица да зеам некој поспремен ќе е.
А Јана на Евровизија дека беше...

Шоуво е кринџ од продукциски аспект, па уште немаат осет за динамика. Како и да е, се надевам дека Андреа ќе оди.

Го скинаа Суперменот со 12 илјади гласови, добро што се гледаше жирито, јас си реков дека се гледа телевоутингот како по релевантен од ова странциве.

Дај нек се самозапалет водителкиве. Можда најдобар перформанс ама на Евровизија ќе сме на дно со ова песна ќе видиме како ќе се ппкажат на сцена

Стручното жири од треторазредни земји кои на песнава нема да и дадат ни поен.

Живи глупости беше изборов, да не се лажеме.

Добро е што жирито ја спаси работата. Со среќа на Андреа, девојката има навистина моќен вокал.

Тешко е да се прогнозира како ќе помине една песна. Баладите некогаш поминуваат добро, некогаш не. Нормално ќе зависи и што песни ќе има таа полуфинална вечер.

Нека и е со среќа. Искрено јас бев за Aндреа или за Лара.

Секоја чест за Виктор ама поубави песни он има од ова Supermen.

Оваа Јана да не и падна малце незгодно кога го најавија Виктор почна да се закашлува. Виктир на Јана и беше дечко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom