Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Немам ништо против Андреа, напротив има баш добар глас.
Ама послаб и порепетитивен рефрен немам чуено од ова, клише.
Доколку не сменат нешто сериозно во композицијата а најбитно во рефренот со еден добар ревамп, не верувам дека ќе се пласираме во финале, вака е под медиокритет.

Една од најлошите песни до сега избрани. Колку нервира тоа пискање, ко да испуштаат душа додека пејат. Страшно.

Ама RAI има правило - не мора да значи дека ако победиле на Сан Ремо ќе одат на Евровизија. РАИ може да понуди на второпласираниот да оди. Иако обично скоро секогаш (имаше и такви исклучоци) оди победникот. Само што во случајов BLANCO имал закажано турнеја низ Европа баш во времето кога ќе биде Евросонг, и не се знае дали тие ќе одат на Евровизија.
Автоматски споено мислење:

Сепак потврдено е, ќе пееле на ESC.

Последно уредено:
Објавени песните за Дора 2022 избор на песна и претставник за Хрватска на Евровизија.
https://youtube.com/c/HRTnovimediji
Ја слушнав песната на Марко Бошњак и е предобра.

Андреа и Масески изгледа имаат нешто праено финална верзија на песната и ќе ја пуштат комплет со се спот наскоро.

Словенечката. :) Интересна е, дечкото малку ми е здрвен, ама не до толку за да е песната досадна. И многу ми се допаѓа што пеат на својот јазик.

Не можам да опишам колку ме заболе за курцовизија, чисто информативно, Србите пратија на Евровизија песна во која се пее за слезина и за инфекција на уринарен тракт!
Хахахаха!
Супермене врати се, се ти е простено! :cuc:

Поќе е спрдња песнава ама ќе ловит поени на Евровизија сепак недоволно за топ5 болје им беа 2-3 пласираните ама ова зема замав од трендингот во Србија се знаеше кој е фаворит Иначе пред сценсскиов настап ова е беше ништо посебно дури и неприметлива.

Реално да не беше сценскиот настап со миење раце и оној рефрен што се памти брзо немаше ни да победи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom