S
staycalm
Гостин
Очекував повеќе. Кулминација слабо. Али ај годинава е прилично слаба година, иаме шанси
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Композитори: Дарко Димитров, Лазар Цветковски, Невена Нешкоска. Текстописци: Невена и Калина Нешкоски.Се знае кој и колку пари зел да го креира ова генеричко срање?
Ма шо очекуваш од композитор на ќерките на Цеца и Анабела ЏоганиКомпозитори: Дарко Димитров
Со барменот од спотов. Тој и онака го гледаше со страст ко да сака да го расоблече.Едино со некој маж да се залапат на сцена во мај мојт да поминит ова
Кај мене па обратно, колку повеќе ја слушам толку подобра ми е.. и рефренот брзо се памтиForgetable е, не влегува во уво... Ете, јас вчера 5 пати ја преслушав, и сега да ме убиеш не ми текнува ни на мелодија, ни на текст.
Автоматски споено мислење:
Со барменот од спотов. Тој и онака го гледаше со страст ко да сака да го расоблече.![]()
Невена и Калина се оние од Јутјуб песничкине Дарко Биберко што ги пеат.Композитори: Дарко Димитров, Лазар Цветковски, Невена Нешкоска. Текстописци: Невена и Калина Нешкоски.
Етно и модерно ептен пали на Евровизија. Треба поише етно елементи да вметнат.Песната е убава. Прв пат на МРТ кога ја слушнав ме разигра ама не знам до кога ќе свршуваме на мешавина етно со модерно.Плус исто не знам колку е дозволиво да се вметнуваат веќе објавени делови од текст на друга песна во песната. Во еден дел се слуша текст на етно народната песна Три невесте тикве брале.
Автоматски споено мислење:
Невена и Калина се оние од Јутјуб песничкине Дарко Биберко што ги пеат.