Дефинитивно. И кога почна ова курвичето да го брка, тој беше цел: "маму ти... за малку ќе го ќарев шанкерот"Туку, со шанкерот требаше да танцува
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно. И кога почна ова курвичето да го брка, тој беше цел: "маму ти... за малку ќе го ќарев шанкерот"Туку, со шанкерот требаше да танцува
Ајде у Мај лајв може ќе стави двајца танчериДефинитивно. И кога почна ова курвичето да го брка, тој беше цел: "маму ти... за малку ќе го ќарев шанкерот"
песнава е "и да погинеш колку толку ке се спасиш"Ubavo muzice, nisto posebno od glasovni moznosti...no sepak, ako e taka mlaka pesna, ne e losa, dobra e za tango
Интересен сплет на стилови, певлива ..што знам, колку повеќе ја слушам, толку повеќе ми ја фаќа увце....Само сценски настап и добра кореографија може да ни донесе некаков успех.песнава е "и да погинеш колку толку ке се спасиш"
На сред рефрен е каша попара со текстот на нишо не личи.Ставиле 'Три невесте тикве брале'а фразата нема никаков контекст со I just wanna daаааааааааnce toniiiiight
![]()
Vasil - YOU - North Macedonia - Official Music Video - Eurovision 2020
Add or download the song to your own playlist: https://Eurovision.lnk.to/ESC2020IDVasil will represent North Macedonia at the Eurovision Song Contest 2020 wi...www.youtube.com
Имаше некаква најава дека наводно ќе си пееле кандидатите од домаКолку само се идеални условите за ширење вирусов на Евровизија. Сеуште никакви соопштенија за откажување![]()
Zosto toa go kazuvas kako da e losa rabota?Колку само се идеални условите за ширење вирусов на Евровизија. Сеуште никакви соопштенија за откажување![]()
Па лоша е работата. Од цела европа па и од светот се собираат таму на Евровизија почнувајќи од учесници па потоа цела екипа што го реализираат целиот настан, камермани, шминкери, стилисти, доаѓаат новинари, огромен број публика плус пред Евровизијата некој од учесниците или пак сите имаат турнеа настапи на евровизиски концерти. Вирусот што сега се шири низ цел свет не се ни знае кога точно ќе почнува да згаснува. Италија и некој други држави се во карантин, се запира со работа на граници, аеродроми..Zosto toa go kazuvas kako da e losa rabota?