Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Tantur>.< Најефтина на која сум застанал. А за најдобра, нема. Сите се исти. :P

Да ве прашам, зошто не ми го чита воланот во игра? Имам Genius Speedwheel 5, неможан ни контроли да наместам со воланот :S

Да ве прашам, зошто не ми го чита воланот во игра? Имам Genius Speedwheel 5, неможан ни контроли да наместам со воланот :S
Од почетокот на играта треба да си подесиш на што ќе работиш т.е на што ќе возиш дали на тастатура или пак само на волан :) од кога ќе ја исталираш и кога ќе го ставиш кодот од кога ќе направиш фирма и сл. после тоа одма ќе ти даде дали сакаш на волан или на тастатура.

Може ли линк за симнување на Euro Truck Simulator 2 ама цела.Јас ја барав но ја има само демо:( .Благодарам однапред.:)

Од почетокот на играта треба да си подесиш на што ќе работиш т.е на што ќе возиш дали на тастатура или пак само на волан :) од кога ќе ја исталираш и кога ќе го ставиш кодот од кога ќе направиш фирма и сл. после тоа одма ќе ти даде дали сакаш на волан или на тастатура.
Средив пред малку и почнав да возам :) Секогаш сум обожавал вакви игри. Левел 1 сум сеа :D

Средив пред малку и почнав да возам :) Секогаш сум обожавал вакви игри. Левел 1 сум сеа :D
Почни да ја играш добро пази да не правиш прекршоци а и во предходните постови гледај што имаме пишувано и ќе имаш добра фирма со супер пари :) а и најубаво е да се игра на воланче и јас почнав од денеска да играм така :sneaky:
--- надополнето: 23 октомври 2012 во 19:37 ---
.

Еве еден мој gameplay доста голем е :D со супер музика од позадина :sneaky:

Враќате ли ги прикулиците на рикверц, или не? Ного е ќефски, да ги враќаш на рикверц...

Прегледај го приврзокот 51107
Најефтина бензинска сега за сега.

Моманетално Scania R360. Да соберам уште некој денар, да фатам добар левел и се префрлам на поголема и подобра Scania. :)
Друго не ни помислувам да купувам. Можеби на работниците ќе им се купе по некој DAV или Man. Штета што ги нема Mercedes, а Ivedo > Iveco. :(
But, има многу за возење... мнооогу...

Убедливо најниска цена има бензинската на патот Luxemburg - Liege 1.18еур/л. Инаку бидејќи немаат лиценци за сите само имињата им се сменети на некои од производителите на камиони:
Volvo - Valiant
Mercedes - Majestic
Daf - Dav
Iveco - Ivedo

Да ве прашам да не играм за џабе, има некој камион што оди повеќе од 90км/h ?​

Да ве прашам да не играм за џабе, има некој камион што оди повеќе од 90км/h ?
И јас истото сакав да прашам...
Првиот ми одеше 90, сеа купив понов многу боље и пак иста песна. :icon_mrgr:

Тие шо се „средна класа“ подобро забрзуват и на удолница возат и до 103 km/h. Тие најдобрите и најскапите шо се не сум ги отворил сеуште.

Првиот ми беше со 360 коњски сили, купив нов со 720 и пак оди 90, само што е појак на угорници и не му паѓа брзината многу. Ама па и по прав пат 90 е мн бавно. Имал некој искуство? Пошто на постарите игри со камион имаше, побрз и побавен, не одеа сите 90.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom