Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од почетокот на играта треба да си подесиш на што ќе работиш т.е на што ќе возиш дали на тастатура или пак само на воланДа ве прашам, зошто не ми го чита воланот во игра? Имам Genius Speedwheel 5, неможан ни контроли да наместам со воланот :S
Средив пред малку и почнав да возамОд почетокот на играта треба да си подесиш на што ќе работиш т.е на што ќе возиш дали на тастатура или пак само на воланод кога ќе ја исталираш и кога ќе го ставиш кодот од кога ќе направиш фирма и сл. после тоа одма ќе ти даде дали сакаш на волан или на тастатура.
Почни да ја играш добро пази да не правиш прекршоци а и во предходните постови гледај што имаме пишувано и ќе имаш добра фирма со супер париСредив пред малку и почнав да возамСекогаш сум обожавал вакви игри. Левел 1 сум сеа
![]()
Прегледај го приврзокот 51107
Најефтина бензинска сега за сега.
Моманетално Scania R360. Да соберам уште некој денар, да фатам добар левел и се префрлам на поголема и подобра Scania.
Друго не ни помислувам да купувам. Можеби на работниците ќе им се купе по некој DAV или Man. Штета што ги нема Mercedes, а Ivedo > Iveco.
But, има многу за возење... мнооогу...
И јас истото сакав да прашам...Да ве прашам да не играм за џабе, има некој камион што оди повеќе од 90км/h ?