Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво сеСимулаторов е добар...ма да...залетувам
![]()
Почетник сумПрво сепа потоа
,
Како бе успевате вака да ги извртите?![]()
Влетај со 80 во кривина ке видиш дали неможеш да го извртиш xDПрво сепа потоа
,
Како бе успевате вака да ги извртите?![]()
А што е финтата со пачот некои подобрувања или .. ?stefcho еднаш успеав да го качам на заштитна ограда и немам мрдање, ни лево ни десно ни напред ни назад. Беше рок темно а ја си играв со светлата и касно видев дека треба да свртам.
Webster ме интересира колку плати на шлеп служба за да те однесат до најблискиот град и колку плати за поправка на камионот?![]()
Воопшто не платив. Затоа што ја откачив приколката од носач. И Камионот се ослободи. Потоа со камионот ја удрив појако приколката и таа се исправи. Оштетување (15%)Webster ме интересира колку плати на шлеп служба за да те однесат до најблискиот град и колку плати за поправка на камионот?![]()
Каков пач? Не користам пачови. Знам има пач кој го одстранува лимитот на брзината од 90km/h. Други не знам.А што е финтата со пачот некои подобрувања или .. ?
Значи и не е до толку реален симулаторов. Damn.Воопшто не платив. Затоа што ја откачив приколката од носач. И Камионот се ослободи. Потоа со камионот ја удрив појако приколката и таа се исправи. Оштетување (15%)![]()
со цигарето во уста и ред булот до тебе.Наместо воланче се монтира шоферски волан на биро![]()
ЈебигаЗначи и не е до толку реален симулаторов. Damn.
Кај тоа што тие Route Adviser, мислам дека на F6 ти дава информации за целата рута, и најдоле имаш едно "Till next rest"Прашење:Каде се гледа колку му се спие?!?![]()