Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше една страна, обично за 18 Wheels of Steel од таму симнував, а ги имаше и сите останати симулации. Ако ја најдам страната ќе пишам, мислам дека е една од најдобрите страни за модови и скинови

Дечки! Само едно прешање до вас: Каде е салонот на Scania камионите.Го барав но ги најдов само на Man,Majestic и Ivedo.:)

edit:Го откријав во Хановер :)

Симулаторов е добар...ма да...залетувам :)
d9EBN.png
Прво се :pos: па потоа :cuc:,
Како бе успевате вака да ги извртите? :eek:

stefcho еднаш успеав да го качам на заштитна ограда и немам мрдање, ни лево ни десно ни напред ни назад. Беше рок темно а ја си играв со светлата и касно видев дека треба да свртам. :D

Webster ме интересира колку плати на шлеп служба за да те однесат до најблискиот град и колку плати за поправка на камионот? :)

stefcho еднаш успеав да го качам на заштитна ограда и немам мрдање, ни лево ни десно ни напред ни назад. Беше рок темно а ја си играв со светлата и касно видев дека треба да свртам. :D

Webster ме интересира колку плати на шлеп служба за да те однесат до најблискиот град и колку плати за поправка на камионот? :)
А што е финтата со пачот некои подобрувања или .. ?

Воопшто не платив. Затоа што ја откачив приколката од носач. И Камионот се ослободи. Потоа со камионот ја удрив појако приколката и таа се исправи. Оштетување (15%) :)

А што е финтата со пачот некои подобрувања или .. ?
Каков пач? Не користам пачови. Знам има пач кој го одстранува лимитот на брзината од 90km/h. Други не знам.

Воопшто не платив. Затоа што ја откачив приколката од носач. И Камионот се ослободи. Потоа со камионот ја удрив појако приколката и таа се исправи. Оштетување (15%) :)
Значи и не е до толку реален симулаторов. Damn.

Прашење:Каде се гледа колку му се спие?!?:confused:
Кај тоа што тие Route Adviser, мислам дека на F6 ти дава информации за целата рута, и најдоле имаш едно "Till next rest"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom