Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само МИГ- 29 Фулкрум ја имам играно од симулаторите и тоа ми беше доволно.Требаше 6 копчиња да стискам за само да летам право а како поминуваа мисиите целата борба се состоеше од сигнал на радар по што исфрлаш 4 ракети и се надеваш дека ќе го погодиш пред да му влезеш во досег

Фала ти многу .. не ми зеде скапо 400е само :)

Си бил близу до градот најверојатно. И гледај да го одржуваш редовно т.е. носење на сервис и не дозволувај штетата да биде поголема од 10%. :)

Си бил близу до градот најверојатно. И гледај да го одржуваш редовно т.е. носење на сервис и не дозволувај штетата да биде поголема од 10%. :)
Мене ми беше 79 % и ми зема пари на сервис 45.000 $ :D

Мене ми беше 79 % и ми зема пари на сервис 45.000 $ :D

o_O
Многу алоо. Шо му правиш бе ти? Шо камион возеш? Има сила барем да запали? Мене еднаш на 28% ми беше, десет пати сам се гасеше на 100km. И не е нормално толку скапи да се поправките. Па цел ден не треба да станеш од зад тастатура/волан за да го поправиш само камионот. Кај ти е фирмата, кредитот што треба да се отплаќа на банката? :LOL:

o_O
Многу алоо. Шо му правиш бе ти? Шо камион возеш? Има сила барем да запали? Мене еднаш на 28% ми беше, десет пати сам се гасеше на 100km. И не е нормално толку скапи да се поправките. Па цел ден не треба да станеш од зад тастатура/волан за да го поправиш само камионот. Кај ти е фирмата, кредитот што треба да се отплаќа на банката? :LOL:
Имам сега 270.000 $ а имав кредит од 400.000 и купив нов камион :sneaky: и отидоа пари :D а и играв вчера јас 8 саати :( очи ми испаднаа :D Инаку рено камион возам и мене ми гасеше само не приметив на колку км

Имам сега 270.000 $ а имав кредит од 400.000 и купив нов камион :sneaky: и отидоа пари :D а и играв вчера јас 8 саати :( очи ми испаднаа :D Инаку рено камион возам и мене ми гасеше само не приметив на колку км

Колку време ја играш и како до толкав капитал?
И јас земав кредит од 400k, вработив еден возач и му купив камионче од 109k. Ја апгрејднав и гаражата. Имам 20k - 30k од тура на дистанца од 600 и повеќе киломентри. Сега имам 107k.
Some tips&tricks? :D

Колку време ја играш и како до толкав капитал?
И јас земав кредит од 400k, вработив еден возач и му купив камионче од 109k. Ја апгрејднав и гаражата. Имам 20k - 30k од тура на дистанца од 600 и повеќе киломентри. Сега имам 107k.
Some tips&tricks? :D
па сигурно не ги има парите од кредитот истрошено :)

@Goxyto Еве јас како правам возам тури т.е најголемите тури ги возам некогаш една тура ја возам и по 40-50 мин. која дава доста пари :) а купувам ефтин камион уште возам со рено камион тој од мислам дека беше некаде 119.000 $ а стариот го продадов за 57.000 :) а имав кредит од околу 400.000 и плус уште еден од 100.000 $ е сега со новиот кредит го отплатив стариот и одма го продадов стариот камион и купив нов камион :) кој чинеше некаде 119.000 $ а инаку играм доста еве вчера ја играв 8 часа доста извозев км. и собрав парички утре пак ќе играм околу 4 часа вајда :) и ќе подсоберам пари. според мене гледај извози ги најголемите тури види кои ти се најголем и плус гледај да не трошиш гориво за џаби на пр јас кога ќе земам тура од еден град на пр. од град 1 до град 2 и после тоа нели ја завршуваш турата и одма од истиот град гледам да ја земам најголемата тура до некој си друг град и така правам :)
--- надополнето: 22 октомври 2012 во 21:56 ---
па сигурно не ги има парите од кредитот истрошено :)
Ги потрошив го отплатив стариот вратив 100.000 плус нов камион купив и платив 3-4 пати за ремонт околу све вкупно за ремонт дадов 70-80.000 $ Пошто на 2-3 пати јако се имав мавнато :(

Исто и јас. Прво го селектирам градот во кој сум па потоа листата ја сортирам по турата на која има најголема заработка. И така, од место на место. За гориво, кога имам 3/6 црти тогаш застанувам на бензинска и полнам. Е сега цената варира од место на место. Имам полнето со 1.73€ и со 1.53€, е сега голема е разликата за цел резервоар. Од едно полнење можеш да зачуваш и до 200€, не дека вредноста им е голема али пак, поефтино е. :D

Препорака за тие што имат тури на релација В.Б. > Франција / Германија, нека го користат тунелот кај Dover / Calais. Зачувува ептен време за разлика од фери брод.

За капиталот, само возење му е мајката. Препродавање на камиони, џабе кога сум на мал лвл. Да фатам 20+ па послем со поубави камиончиња. :)

@Goxyto Јас не возам низ В.Б :D 2 пати возев и ептен ми е глупо поради лентите што се обратно :cautious: Инаку кој лвл си ти ? :D

@Goxyto Јас не возам низ В.Б :D 2 пати возев и ептен ми е глупо поради лентите што се обратно :cautious: Инаку кој лвл си ти ? :D

Иста грешка направив и јас имав тура од Лил до Британија некое место и отидов на погрешна лента па ми лупнаа казни за тоа а неможев да сменам страна брзо па налета и еден идиот директно у мене (а возеше во др лента) и фатив ја избришав инаку треба мн време за играва да имаш :)

Иста грешка направив и јас имав тура од Лил до Британија некое место и отидов на погрешна лента па ми лупнаа казни за тоа а неможев да сменам страна брзо па налета и еден идиот директно у мене (а возеше во др лента) и фатив ја избришав инаку треба мн време за играва да имаш :)
И мене истото но јас сеуште ја играм :) пошто сакам вакви игри инаку ако си љубител на вакви игри тоа нема да ти преставува некој проблем но сепак јас тие тури ги оставив за на крај. :)

ets1.pngets2.pngets3.png

Tantur>.<

Уште малку вожња и супер ќе сум. Утре не се оди на школо така да имам многу за играње до утревечер. :D

@Goxyto Супер си добро напредуваш како и да е (y) а инаку што камион возиш? го надгради или ? :)

ets4.png
Најефтина бензинска сега за сега.

Моманетално Scania R360. Да соберам уште некој денар, да фатам добар левел и се префрлам на поголема и подобра Scania. :)
Друго не ни помислувам да купувам. Можеби на работниците ќе им се купе по некој DAV или Man. Штета што ги нема Mercedes, а Ivedo > Iveco. :(
But, има многу за возење... мнооогу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom