ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Каков човек. :pos:

Се радуваше дека ќе шутираат кај голот каде беа сместени Италијаниве хаха.

пс. Јас сериозно мислам дека Киелини ако се пензионира од фудбалот со него треба и Бонучи, бидејќи овој е дупка без носоњата...

Баш напета утакмица типична за едно полуфинале и битен меч на едно големо натпреварување. Си имаа свои периоди двете екипи, али Италија после голот не постоеше и премногу се повлече. Според мене тоа е тој мал фрагмент кој го дели Манчини од тоа да биде врвен стратег. Цела кариера влече такви пичкарски потези, се повлекува прерано и често му се одбива од глава. Нема везе, створи невидена кохезија во тимот, имаат долга серија без пораз, уигран е тимот и заслужуваат да ја пецнат титулата. Штета што немаат врвен шпиц, овие Имобиле и Белоти се далеку под потребното ниво за прв шпиц во репрезентација како Италија.

Шпанците имаат смена на генерации и ова е добар резултат за нив, ама на долг рок не сум убеден дека во скоро време ќе бидат конкурентни за титула на ЕП или СП. Слаба одбрана, просечен напад, што знам..

Како и да е форца Италија :vozbud:

Најслаба партија на Италија на првенствово, ама пак си покажаа класа и смиреност на крај. Се виде тоа у тремата при изведувањето на пеналите. Освен Локатели кој мислев дека секој момент ќе падне у несвест пред да шутне, другите беа смирени ко на тренинг, за разлика од шпанците.

За шпанциве, пријатно сум изненаден. Добри беа у целина ама не знам зошто Енрике изелзе со ваква формација. Мората а можеби и Љоренте требаше од старт да играат. Тешко без 9ка против Киелини и Бонучи. Се виде кога влезе Мората дека станаа поранливи овие двајца, цело време Мората идеше на Бонучи и душата му ја вадеше у секој дуел.

Од друга страна, и Манчини не беше поарен. Не знам зошто го извади Емерсон кој имаше одлична партија, баш у тој момент им се еба играта. Барела од друга страна мораше порано да излага. Све ова на страна ги испука некако безвеза све измените, што на крај можеше да го кошта.

Келини има мастер :pos:

Сигурно врска немал им се клештел им фрлал глупи фори како денес. Не можеле да се отарасат од него и го пуштиле.

DDECDACE-1210-47EE-8F18-57EF7F8E7930.jpeg

Ова коќе си дроп и повраќаш а мајка ти ти ја држи глата дома над шоЉа дури татко ти го спрема коланот :icon_lol:

Последно уредено:
Мерак е да ги гледаш Бускетс и глушецот Алба со наведнати кисели фаци. Ко ќе се пензионираат може и симпатична репрезентација да биди Шпанија.

Келини има мастер :pos:

Сигурно врска немал им се клештел им фрлал глупи фори како денес. Не можеле да се отарасат од него и го пуштиле.
Мајтапот на страна од тоа што сум читал мн добар бил ептен му фаќала глата.

Иначе сега има и докторат за финансии нешто како @Сладоледџија само вистински :icon_lol:

Ако влезе Англија во финале, треба да има посебна тема за финалето. Мора тоа форумско ривалство да биде овековечено во посебна тема. :D
Секако ќе има посебна тема :D Затоа и анкетата е кој ќе игра финале :))

Колку ми е мило што баш Мората промаши пенал. Гомното сезонава у Јуве ми скрати 10 години живот со промашувањата негови, повеќе голови му беа поништени заради офсајд отколку што даде и уште од сите ебани играчи он израмнува вечерва. Кур да пушиш бе да ти ебам главата ко бучук што ти е. Едноставно не беше изводливо ваков грев и да израмни и да даде гол во пенал серијата. Ако ова се случеше, ќе мораше некој астероид да ја погоди Земјата и сите да изгинеме.

Хахаххаа женаааааааааа ЖЕНАААААААААА
А ги гледам почнале и по клупи да се мотаат, којзнае какви глупости па таму прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom