ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Мегваер у сред Белград против Партизан не знаеше како да се понаша како капитен кога се фрлаше паричката и тоа е се што треба да знаете за него. БЛАМ ДУПНА

Овие Чесиве имаат голема среќа, пошто Хрватите се глупи и во последната утакмица од групата победија со голема разлика и отидоа на 2ро место, со што Чешка падна на 3то. И ете сега ќе играат 1/4 финале со голема шанса да одат во полуфинале.

Овие Чесиве имаат голема среќа, пошто Хрватите се глупи и во последната утакмица од групата победија со голема разлика и отидоа на 2ро место, со што Чешка падна на 3то. И ете сега ќе играат 1/4 финале со голема шанса да одат во полуфинале.
I srekjata e biten faktor, treba srekja da imash. Dzabe e ako nemash... Mozes da imas 20 prechki i 10 stativi da mavnesh, a protivnikot 1 shut i 1 gol i dzabe ti e i igra i koncepcija i sve..

Ајде уште некој час и фудбалскиот маратон (Европско + Копа Америка) може да почне.

За денес се знае - Вамос Еспања!!!
Доста му беше на албанско-африканскиот мутант од репрезентација.

Се збрка европсково нешто, многу одамна барем една од Германија и Франција немало во најдобрите 8.

Според мене, на рамното нула работи може да се предвидат. Преостанатите репрезентации, сите имаат слаби и јаки страни, секоја може во еден ден да изигра дијаметрално различно.

Интересно ќе биде како ќе играат Данска и Чешка, полуфинале за било која од овие е веќе големо достигнување, а веќе стигнати до овде, секако им растат апетитите.

Ова е сепак голема шанса особено за Англија и Шпанија кои имаат доста послаби противници сега, а ништо помалку и за една од Италија и Белгија, во зависност од тоа кој ќе оди понатаму. Овие 4 репрезентации имаат златна шанса да освојат голема титула, со не така квалитетен состав и без никаква посебна игра.

Ако ја споредиме оваа Шпанија со онаа 2008-2012, секако е огромна разликата, истото важи и за последната шампионска Италија од 2006та, со онаа денес. Небо и земја. Белгија и Англија немаат некоја референтна точка да ги споредиме (иако според @callejón de la muerte може репер да ни биде успехот на Англија од 2018та :kruna:), сепак не играат сјајно и двете, имале подобри моменти во блиско минато и може да се истуркаат до многу важна титула.

Па Шпанците шанса не направија. Дури и се губат на пресингот на Швајцарија.

Одлично организирано делуваат Швајцарците на овие два натпревари, отколку против Италија. Но тие се и понезгодни кога ќе им излезеш високо.

Pa isto i Pandev go soborija Holangjanite, koi gluposti

Ја мислев втор жут добил, а они директен црвен. Не е ова за црвен, чист жолт. Ја удри топката првин и послем тоа не ни беше опасен стартот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom