ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислев втор жут добил, а они директен црвен. Не е ова за црвен, чист жолт. Ја удри топката првин и послем тоа не ни беше опасен стартот.

Абе озбилни ли сте бе?
Цел живот пратите фудбал мајку му стара, ова мора да го знаете.

Еве ти од правилникот на ФИФА:
Slide tackles that are made as two-footed lunges at an opponent are generally considered to endanger the safety of an opponent and are hence sanctioned as serious foul play, resulting in a sending-off. This is still the case even if the ball is won cleanly without touching an opponent.

Абе озбилни ли сте бе?

Slide tackles that are made as two-footed lunges at an opponent are generally considered to endanger the safety of an opponent and are hence sanctioned as serious foul play, resulting in a sending-off. This is still the case even if the ball is won cleanly without touching an opponent.
Го поткопа само позади и тоа со ногата што ми беше соберена. А и не беше толку страшен стартот. Вакви стартови има милион на секоја утакмица, нема врска ова од црвен.

Абе озбилни ли сте бе?

Да им ебам правилото, заради вакви според книга правила ќе царуваат пичкарски екипи. Не е секој старт ист, има интезитет од старт до старт затоа не може да се иде по книга.

Го поткопа само позади и тоа со ногата што ми беше соберена. А и не беше толку страшен стартот. Вакви стартови има милион на секоја утакмица, нема врска ова од црвен.

Не знам дали има вакви стартови милион на секоја утакмица. Ова е чист црвен!

1625248097835.png

Добро е, слика стави и сега сите ги убеди.
Никогаш ова не смее да биде црвен картон. Во живо изгледаше како опасен старт, после репетиција се виде дека не беше ништо посебно. Затоа ВАР треба да ги поправа ваквите работи.

Ako Spanija ne moze da postigne gol neka im lupnat uste eden crven na svajcarcite.
Bravo za ovoj Akanji, iskina na prvenstvoto.

Уф, се надевам ќе издржат Швајцарциве и ќе се повтори тоа што се случи со Франција.
Ќе го видиме овој убавец вака
1625248356180.png

Лелееееј Шпанија мизерија, таман фатија налет Швајцарија црвен добија. Со 11 играчи 10000 посто ќе тепаа ги пикнаа во шише. Не заслужува Швајцарија да испадни

Зошто го нема оној Албанецот, сопругот на скијачкана, Гут Бехрами мислам дека се викаше?

Никогаш ова не смее да биде црвен картон. Во живо изгледаше како опасен старт, после репетиција се виде дека не беше ништо посебно. Затоа ВАР треба да ги поправа ваквите работи.

Ставив и цитат од фудбалските правила.
Да не сакаш и Инфантино порака за Кајгана Форум да ви прати?

Проблемот со ВАР е што ја дава репетицијата забавено. Мислам дека му покажа црвен најмногу заради агресивноста на стартот.

Затоа и како што викаш, опасен старт кога гледаш во нормална брзина. Врз основа на тоа, и судијата носи одлука.

Јан Облак и Јан Зомер тие се нема други :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom