eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки, ај вакви договарања исклучиво по приватни пораки. Форумов е јавен, не го заборавајте тоа. А и така темава се претвори во irc чат, нека прекинат муабетиве тука.

Некажуваме ништо конкретно. Само се договараме да направиме еден вид состанок. Вака сите кој се заинтересирани нека ми пратат ПП со нивни мсн па јас ке напрам една конференција

Шо се деси? кај се другите постови? кој ги избриша?

дечки, според мене треба да се направи еден ерепаблик македонија форум кој ќе биде јавен.
сега ќе прашате зашто јавен.
општо е познато дека хрватите и србите не се мирисаат многу и имаше освојувања и обиди за TO па пак хрватскиот ерепаблик форум е ЈАВЕН а и хрватскиот чат (кај што помагаат на нови играчи) е исто полн со играчи од Србија.
сакам да кажам дека шпионирањето не може да се избегне.

македонски на кирилица разбираат само бугарите и србите. бугарите не се никаква сила на ерепаблик а србите и онака не ги интересираат нит македонски портали, форуми, весници, блогови ако сте приметиле по блогови и форуми врие од бугари но срби нема, не ги интересира.

јас сум да се отвори форум за кој нема да се чека сто години за одобрување на регистрацијата а за битни работи мислам БИТНИ може да се договараме по ПП и сл.

и еве ако мислите дека форумот е ТАЕН направив пребарување на Yahoo и содржината внатре пак ја излистува во резултатите, може за секој да се види кој што пишувал......

дечки, според мене треба да се направи еден ерепаблик македонија форум кој ќе биде јавен.
сега ќе прашате зашто јавен.
општо е познато дека хрватите и србите не се мирисаат многу и имаше освојувања и обиди за TO па пак хрватскиот ерепаблик форум е ЈАВЕН а и хрватскиот чат (кај што помагаат на нови играчи) е исто полн со играчи од Србија.
сакам да кажам дека шпионирањето не може да се избегне.

македонски на кирилица разбираат само бугарите и србите. бугарите не се никаква сила на ерепаблик а србите и онака не ги интересираат нит македонски портали, форуми, весници, блогови ако сте приметиле по блогови и форуми врие од бугари но срби нема, не ги интересира.

јас сум да се отвори форум за кој нема да се чека сто години за одобрување на регистрацијата а за битни работи мислам БИТНИ може да се договараме по ПП и сл.

и еве ако мислите дека форумот е ТАЕН направив пребарување на Yahoo и содржината внатре пак ја излистува во резултатите, може за секој да се види кој што пишувал......

Шпијуни су меѓу нама:tapp::tapp:
Абе и да е бугарин а да го откриеме сега нема да биде толку страшно, баталете ги тие 100 голд али со тек на време ако пушти корења во еМакедонија, па да стане преседател е тогаш да му ја мислиме:tapp:

BTW- И јас сум ја тој круг на доверба ајде преземајте акции што побрзо да се направи, а тамо би требало да ги има оние кои навистина се трудат и работат за доброто на еМакедонија!

Шпијуни су меѓу нама:tapp::tapp:
Абе и да е бугарин а да го откриеме сега нема да биде толку страшно, баталете ги тие 100 голд али со тек на време ако пушти корења во еМакедонија, па да стане преседател е тогаш да му ја мислиме:tapp:

BTW- И јас сум ја тој круг на доверба ајде преземајте акции што побрзо да се направи, а тамо би требало да ги има оние кои навистина се трудат и работат за доброто на еМакедонија!

да бе дефинитивно треба да се направи такво нешто...па ќе знаеш со кого имаш работа не вака со секакви анонимци гледам сме имале работа...

Јас сум праел муабет со Бојан неколку пати на мсн и ми се виде ок никогаш ја нема ни спомнато Бугарија и стално збореше дека парите ќе бидат за кога ќе се создаде Македонија да се купат одбрамбени системи болници и сл., а башка и што лошо може да напраи како индивидуалец. Кога беа прошлите избори за конгрес прати карти за гласачите во Турција. Така да не се замарајте безпотреба пошто никој неможе да ни наштети сега кога ја немаме Македонија,освен да ве прелаже некој за да ви ги собере парите :) . Јас сум против донирање поголема сума пари во такви организации, како прво може да бидат погрешно искористени, а второ може акаунтот да биде хакнат и да ни ги соберат сите пари.

Јас сум праел муабет со Бојан неколку пати на мсн и ми се виде ок никогаш ја нема ни спомнато Бугарија и стално збореше дека парите ќе бидат за кога ќе се создаде Македонија да се купат одбрамбени системи болници и сл., а башка и што лошо може да напраи како индивидуалец. Кога беа прошлите избори за конгрес прати карти за гласачите во Турција. Така да не се замарајте безпотреба пошто никој неможе да ни наштети сега кога ја немаме Македонија,освен да ве прелаже некој за да ви ги собере парите :) . Јас сум против донирање поголема сума пари во такви организации, како прво може да бидат погрешно искористени, а второ може акаунтот да биде хакнат и да ни ги соберат сите пари.

не знам што да кажам...епа тогаш треба само да имаме пари за карти...другите пари нека си ги задржат во своите акаунти

Јас случајно да не го викнав тој Laveol што пишуваше бугарски на официјалниот форум, плус што е финтата со аватарот .. не е како што треба нешто.

Јас случајно да не го викнав тој Laveol што пишуваше бугарски на официјалниот форум, плус што е финтата со аватарот .. не е како што треба нешто.

Кој е тој нигде неможам да го најдам

напиши на google во пребарување "erepmacedonia+laveol"

па на кеширано
види што напишал во еден од коментарите

" I can write in Bulgarian if you like/prefer it. I understood you didn't want that.
Мога да пиша на б'лгарски (бугарски) ако искате, ама македонскиа ми е малко (многу) смешен "

И после форумот бил таен демек доверлив а овде 3-4 дена регистрацијата не ми е одобрена. А за бугари на кои македонскиот јазик им е смешен нема проблем:nenene:

Мене ми стигна меил дека ќе ми умре жалниот.
Ве чекам на погреб. Дотерајте се, ќе има групна фотка. :D:D

Мене ми стигна меил дека ќе ми умре жалниот.
Ве чекам на погреб. Дотерајте се, ќе има групна фотка. :D:D

Направи нов ако планираш да играш али гледам неактивен беше и млад загина :pos: :)

Направи нов ако планираш да играш али гледам неактивен беше и млад загина :pos: :)

Самец човек, разочаран, 2-3 пати го отпуштаа, животот беше доста суров кон него. :)))

Се извинувам за офтопик шалењето, само делам лоши искуства со играва. :D

Погледнете колку ги кошташе објавувањето војна на Турција и нападите на Македонија, Централна Грција и Крит...

6. Turkey ALONE vs Greece + 9 allies -> In the important battle, Turkey is winning atm and have a lot of tanks waiting for hit Greece (before it they have spent 1000 GOLD aprox. to declare war and attack Macedonia and CG).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom