eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Metodija Andonov Cento
Boyan
Nikolce
Brat Ckembarce Pelagonski

Овие грешки правеа премногу во пишувањето можете да видите и на форумот, не ми се сигурни, првиот е баниран али тој бил во Америка, Николче исто, Boyan во Бугарија итн ...
шо значи,шпијуни су меџу нама:tapp:
баш убао

Metodija Andonov Cento
Boyan
Nikolce
Brat Ckembarce Pelagonski

Овие грешки правеа премногу во пишувањето можете да видите и на форумот, не ми се сигурни, првиот е баниран али тој бил во Америка, Николче исто, Boyan во Бугарија итн ...

Уште нешто Laveol е регистриран на официјалниот форум а пишуван на бугарски и после ќе правиме држава со Кољо Дијаманти, наскоро ќе има ново нешто работам на тоа ќе бидете известени.
Ченто е баниран?Мислам дека Ченто беше егеец.

абе ја не бев во тек на настаните...знаши Macedonian Treasury бил во погрешни раце ццц...

Сега не треба да му веруваме на никого

Немора да значи дека Николче е бугар можи и тој е изигран. Нормално дека ке греши па можи детето никогаш не учело во Македонија. Ама boyan ми е најсомнителен

Ima uste sto se bugari, a se prepravaat deka se makedonci. Naskoro ke vi prezentiram lista. Nekoi od niv se banirani nekoi uste operiraat

А да го провериме бојан.Да направиме нов јузер.Со бургарски ник и да му пишиме да прате малце голд и да го прашаме за идни планови.Ако се понаша како бугар.Да најдиме начин да го земиме голдот од МТ а ако е македонски настроен.ОК.

Немора да значи дека Николче е бугар можи и тој е изигран. Нормално дека ке греши па можи детето никогаш не учело во Македонија. Ама boyan ми е најсомнителен

Точно така.

- Зошто не се пишал Bojan а не Boyan (бугарите имаат такви) пишете во срч ќе видите сите коишто ги имаат овие букви има бајги бугари.
- Знамето во позадина што е црвено-црно случајно мислите боите на ВМРО што го прават бугарско ?
- Член е на бугарската армија.

А да го провериме бојан.Да направиме нов јузер.Со бургарски ник и да му пишиме да прате малце голд и да го прашаме за идни планови.Ако се понаша како бугар.Да најдиме начин да го земиме голдот од МТ а ако е македонски настроен.ОК.

Има и тука шпиуни сигурно, имаат и тука акаунти 100 посто.

Се сложувам со тоа. Николче по се изгледа е наш. Видов во листа од пријатели и повеќето му се македонци. За него ми олесна.

Туку шо ке кажите за идејата да се организираме ние, да направиме хиерархија, некој вид на совет кој ке ги донесува сите побитни одлуки?
И така во моментов се погодивме повеке играчи онлајн

Член на бугарската армија?А за македноската не не ебеше.Сигурно и нив му дава пари.Јас знам дека во МТ имаше преку 150 голд.

Имам и идеја како ке го направиме тој така наречен совет, како да испитаме кој е македонец кој не

Дечки, ај вакви договарања исклучиво по приватни пораки. Форумов е јавен, не го заборавајте тоа. А и така темава се претвори во irc чат, нека прекинат муабетиве тука.

Чекајте малце, нели имаше и уште една организација, малце се разликуваше во името со таа на BOYAN, исто и она собираше пари ????

Чекајте малце, нели имаше и уште една организација, малце се разликуваше во името со таа на BOYAN, исто и она собираше пари ????

Ohridska Banka на Nikolce (приватна)
Macedonian Bank на ENTER (пробувајки да земе пари од некои коишто незнаат дали е негова)
Macedonia Red Cross (наша државна за помош на новите играчи)
Macedonia Bank моја (приватна)

Нешто си грешка други немало.
Ќе бидете известени деновиве за ново нешто што кажав во предходниот пост, и се извинувам последен пост тука, знам дека имавме опомена ама ..

Уште ја нема Македонија, а ние се утепаве шпиунирајќи меѓу себе :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom