eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Петнаесетти левел (15) !!! Whoorayyyy!!!!! !чирлидер

Турција им лапна некоја територија на Грција? И зошто не викне помош?

дали може да ја избришам листата каде што ми пишува што сум донирал ???

Турција им лапна некоја територија на Грција? И зошто не викне помош?

Викна. Отидоа неколку стотина војници на нивна помош, од Унгарија највеќе.

дали може да ја избришам листата каде што ми пишува што сум донирал ???

Не.

Викна. Отидоа неколку стотина војници на нивна помош, од Унгарија највеќе.

Викнаа 100-тина али не се бореа незнам зошто, изгледа преголем оти беше ѕидот околу 250.000K исто и лазократите не се тепаа само 2-3 иначе чувајте ја силата во 13.15 EREP TIME ќе нападнат грците на турските региони.

Мислев на цела држава. Алајнс ли како се викаше тоа...

Турција е листирана како неутрална земја, која во нејзината историја на неколку наврати учествувала во војни против земји од Атлантис. Затоа и неколку земји од Peace и` помагаат повремено, но проблемот е во тоа што не сакаат да бидат земја членка на Peace, очигледно. Затоа и немаат и официјална помош добиено сеуште.

Турција е листирана како неутрална земја, која во нејзината историја на неколку наврати учествувала во војни против земји од Атлантис. Затоа и неколку земји од Peace и` помагаат повремено, но проблемот е во тоа што не сакаат да бидат земја членка на Peace, очигледно. Затоа и немаат и официјална помош добиено сеуште.

Кога тогаш ќе пратат земјите од Peace повеќе играчи кои би помогнале во планот за превземање на Турција бидејки грците се главни извозници на железо за Америка така да сигурно ќе нападнат за едно 10-тина дена најмногу.

Сакате да напраам форум за еРепублик..
Ако сакате за 1 ден ќе биде среден..
+ тоа ќе биде јавен..
Поздрав Ентер ако мислите дека сум Глуп и Прљав тогаш зашто ги вратив парите на Бојан ! или како се викаше

Aј тогаш јас ке напраам и ке ви даам линк.. па за некое време на ком.мк или на ком ке го напрааМ

еве нешто за boyan:

- пред 2 месеци донирал 5 gold на бугарската национална банка - линк

- на изборите во Јуни 2009 бил кандидат за во конгрес од бугарската вмро и добил 4 гласа! ( знаевте за ова?! ) - линк

- во извештајов на бугарскиот еПретседател (2.06 - 3.07) го има во долниот десен агол кај расходи, примил 2 gold

- член на војската на еБугарија - линк

затоа:
1. erepmacedonia не е никаков "доверлив" форум
2. не донирајте повеќе во macedonian treasury и чувајте си ги парите на вашите сметки. Кога ќе ни ја дадат еМакедонија во периодот додека ќе бидеме заштитени има време за создавање на сите институции и изградба на државата.
а и како што некој кажа и како превенција организацијата може да биде и хакната а да не збориме што boyan нема доверба помеѓу нас. Тој наголемо комуницира со играчите на еБугарија а дали сте вие за тоа известени?

Сакате да напраам форум за еРепублик..
Ако сакате за 1 ден ќе биде среден..
+ тоа ќе биде јавен..
Поздрав Ентер ако мислите дека сум Глуп и Прљав тогаш зашто ги вратив парите на Бојан ! или како се викаше

Aј тогаш јас ке напраам и ке ви даам линк.. па за некое време на ком.мк или на ком ке го напрааМ

НЕ НИ ТРЕБА НИКАКОВ ФОРУМ, ОК ? - НЕ ПРАВИ !
Инаку шпанциве чувале во Q1 wood компанија 16.000+ злато, ботови еј :pos: и ја направиле по цена од 35 за никој да не ја земе и Унгарциве сетиле дека имаат направено такво нешто и ја земале :pos::vozbud::vozbud:

http://www.erepublik.com/en/article/spanyol-epic-fail-16k-gold-spanish-epic-fail-16k-g-889497/1/20
http://up.mibbit.com/up/qHd9DOJ2.jpg

Аууу :рофл:

аииииии,кои ботови ееееј,аххаха не ми се веруе:pos:

иначе ќе има нешо вечер битки у турција,или има сеа,ме мрзи да идам да проверуем
пошо прееска нешо читав покасно да сме се бореле централна грција ќе била нападната:toe:

Ахахахахахха кои нубови се Шпанците:pos2::pos2::pos2::pos2:
Епик Епик.

аииииии,кои ботови ееееј,аххаха не ми се веруе:pos:

иначе ќе има нешо вечер битки у турција,или има сеа,ме мрзи да идам да проверуем
пошо прееска нешо читав покасно да сме се бореле централна грција ќе била нападната:toe:

Турција е нападната од страна на грција регион-Пелопоннес
Мартин ајде сеа па и направи како во регионот во кој беше херој повторно да и испаднаат о4ите баш сакам да помогнам но во украина сам и се борив веќе позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom