Despot
ВОЈВОДА
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 511
- Поени од реакции
- 292
Фала на информацијата.
но нема да донирам во организацијата додека Boyan не ја објасни онаа слика од првиот пост во весникот каде што Македонија и Бугарија немаат граница wtf ?! споени се.
и ова "И от двете страни на границата знаем, че културно и исторически сме нај-близките народи на Балканите."
ајде.. шо е овалижење гзови, каква блискост ... напиши дајте поддршка ако дадат добро ако не никому ништо..
можеби малце претерувам но не сакам и во еРепублик да се случат некои работи како и во RL пред многу години.
а особено што тој кој ги собира парите подобро знае да пишува на бугарски јазик отколку на македонски јазик...
но кога ќе ни ја дадат eMacedonia се ќе стане појасно. сите маски ќе паднат
дај боже да сум во криво и ако е така ќе се извинам.
Да ти кажам право и јас се плашам од то искрено и препорачувам никој да не донира таму зошто Бојан е живее во софија. ЈАс разговарав со него ама не ми остаде впечаток дека е искрен. Како второ ние во RL имаме проблеми баш од македонците кои шо се кажват бугари а не од самите бугари. Нејкам сеа да се развие разговор за политика и со ова сакам да е крај. Можит не сум во право, дај боже да не е така, времето ке си покажи. Зато во мегувреме дајте да се организираме да направиме некоја организација. Да направиме компании кој ке не снабдуваат со потребните работи а успат и да направиме профит кој ке биде покасно искористен во корист на еМакедонија. Да војуваме сите сложно на исти фронт и.т.н.
Ајсшутер мислам дека ти најповеќе можеш да допринесиш за ова.:smir:
лижење гзови, каква блискост ... напиши дајте поддршка ако дадат добро ако не никому ништо..