eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала на информацијата.

но нема да донирам во организацијата додека Boyan не ја објасни онаа слика од првиот пост во весникот каде што Македонија и Бугарија немаат граница wtf ?! споени се.

и ова "И от двете страни на границата знаем, че културно и исторически сме нај-близките народи на Балканите."

ајде.. шо е ова :dudlac: лижење гзови, каква блискост ... напиши дајте поддршка ако дадат добро ако не никому ништо..

можеби малце претерувам но не сакам и во еРепублик да се случат некои работи како и во RL пред многу години.
а особено што тој кој ги собира парите подобро знае да пишува на бугарски јазик отколку на македонски јазик...

но кога ќе ни ја дадат eMacedonia се ќе стане појасно. сите маски ќе паднат
дај боже да сум во криво и ако е така ќе се извинам.

Да ти кажам право и јас се плашам од то искрено и препорачувам никој да не донира таму зошто Бојан е живее во софија. ЈАс разговарав со него ама не ми остаде впечаток дека е искрен. Како второ ние во RL имаме проблеми баш од македонците кои шо се кажват бугари а не од самите бугари. Нејкам сеа да се развие разговор за политика и со ова сакам да е крај. Можит не сум во право, дај боже да не е така, времето ке си покажи. Зато во мегувреме дајте да се организираме да направиме некоја организација. Да направиме компании кој ке не снабдуваат со потребните работи а успат и да направиме профит кој ке биде покасно искористен во корист на еМакедонија. Да војуваме сите сложно на исти фронт и.т.н.
Ајсшутер мислам дека ти најповеќе можеш да допринесиш за ова.:smir:

Чекај.Сакаш да кажеш дека?Речиси половина од македонското злато и пари се во рацете на Бугарија?

Малку тешко е за организирањето тоа зошто губиме на квалитет доколку работиме заеднички, зошто еве пример ќе направиме 4 компании да произведуваме се што ние потребно тоа е храна, оружје, жито и железо, пари ќе собереме тоа мислам дека е најмал проблем само тешко дека ќе има работници и гледаш сите сакаат на ден по 5 пати да се борат со оружје а ако работат во тие фирми ќе работат највеќе за 3 оружја на ден, еве да направиме чисто информативно анкета на повеќето македонски играчи ќе видиш колкав „голем“ ќе биде интересот за тоа, значи сега или ќе работиме само за максимално оружје и храна или ќе правиме профит, двете небива :)

Чекај.Сакаш да кажеш дека?Речиси половина од македонското злато и пари се во рацете на Бугарија?

Златото не е многу, сам имам повеќе од они што имаат сите донирано таму.. само финтава е што не ми е сигурни они, имав конфликт на официјалниот форум уште на почетокот на играта гледам само јас дискутирам околу тоа другите си ќутат за тоа.. епа сеа ..

И друго да напоменам!!! Другиот форум наводно "вистинскиот" http://erepmacedonia.com е направен од Boyan. А администратори се Николче и Бојан истите од мацедониан трежури. Така да сите зачленати таму гледајте не користете го тој форум за споделување на некој битни информации за македонија

ако бојан е бугар,тогаш шо е со николче ??
и он да не е бугар ?:nesum:

Како што знам таму се кроеа битни планови за иднината на еМакедонија.

Малку тешко е за организирањето тоа зошто губиме на квалитет доколку работиме заеднички, зошто еве пример ќе направиме 4 компании да произведуваме се што ние потребно тоа е храна, оружје, жито и железо, пари ќе собереме тоа мислам дека е најмал проблем само тешко дека ќе има работници и гледаш сите сакаат на ден по 5 пати да се борат со оружје а ако работат во тие фирми ќе работат највеќе за 3 оружја на ден, еве да направиме чисто информативно анкета на повеќето македонски играчи ќе видиш колкав „голем“ ќе биде интересот за тоа, значи сега или ќе работиме само за максимално оружје и храна или ќе правиме профит, двете небива :)

Златото не е многу, сам имам повеќе од они што имаат сите донирано таму.. само финтава е што не ми е сигурни они, имав конфликт на официјалниот форум уште на почетокот на играта гледам само јас дискутирам околу тоа другите си ќутат за тоа.. епа сеа ..

Епа мојме и вака: ние да си работиме за максимално оружје, а да отвориме и други фирми во кој ке работат непознати играчи за профит. Се разбира тоа ке се одвива само во кругот на доверба. А тоа ке веке докажани играчи кој активно пишат на форумов

Па гледаш дека сами донесуваа одлуки.. останатите ќутеа кога беше планот за правење ТО на грците они сами одлучуваа кој ќе биде претседател и слично се додека не се побунив за тоа, бидете активни малце и не ќутете за работите кои не ви се допаѓаат, слободно кажете.

ако бојан е бугар,тогаш шо е со николче ??
и он да не е бугар ?:nesum:

најверојатно е тоа дека двајцата се бугари..не верувам дека некој македонец би направил организација со бугар :toe:

Николче живеел во Америка. За него незнам ништо поконкретно.

Па гледаш дека сами донесуваа одлуки.. останатите ќутеа кога беше планот за правење ТО на грците они сами одлучуваа кој ќе биде претседател и слично се додека не се побунив за тоа, бидете активни малце и не ќутете за работите кои не ви се допаѓаат, слободно кажете.
Јас се скарав сонив.На вториот состанок.За сојуз со лазократите.Никој не ме подржа.Сам бев.Никој не сакаше со лазократите.

Metodija Andonov Cento
Boyan
Nikolce
Brat Ckembarce Pelagonski

Овие грешки правеа премногу во пишувањето можете да видите и на форумот, не ми се сигурни, првиот е баниран али тој бил во Америка, Николче исто, Boyan во Бугарија итн ...

Уште нешто Laveol е регистриран на официјалниот форум а пишуван на бугарски и после ќе правиме држава со Кољо Дијаманти, наскоро ќе има ново нешто работам на тоа ќе бидете известени.

еве за erepmacedonia

Објавувањето на туѓи приватни информации не е пожелно.

Мораме уште од сеа да направиме најтесен круг на лица од доверба, луѓе кои имаат исти идеали и кој ке работат за доброто на Македонија. Тие луѓе ке се врв на хиреархијата и кој ке донесуваат секакви одлуки. Немора да е ограничен бројот ке се договориме. Секоја држава има хиерархија. така е и во РЛ. Мораме некако да се организираме, во никој случај не смејме да делуваме ко досеа т.е. ко распашана банда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom