eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Идејата е добра само прашање е колку луѓе ќе продолжат да ја играат играва откако ќе се регистрираат... Сигурно без држава половина а може и повеќе нема да им се игра во туѓа држава....
Работата е да ги натераме да играат. :)

Кој е админ на ерепмакедонија форумот? Си го заборавив пасвордот на Dragje :(

Добра е идејата за да се направи клип на јутјуб со некој моќен слоган како "Бори се за еМакедонија" или "Придонеси и ти за еМакедонија". Јас можам да се потрудам да направам клип, ако имате идеи како би изгледал клипот кажете.

Еве најдов на Бадијала"Дел од селекцијата и обуката на ВОЛЦИТЕ"
ќе го симнам и ќе видам што има..
Може да се искористат сцени од документарецот а во позадина да оди некоја музика и со текст испишани некои слогани. Во описот може да се напише нешто повеќе и да се стави линк до играта. И многу тагови и да се стави како одговор на некој популарен македонски клип.

Или во комбинација со сцени од некоја игра пуцачини или па друг клип.
Можеш да видиш и други клипови па да искористиш некоја идеја.

Ќе го симнам документарецов да видам за што се работи па ако е добар и ако се сложуваш со идејава да ти пратам линк за симнување

Да се спремаме да како на есен да ќе не стават и нас а пошто ќе има најава некое време пред да не вклучат тогаш ќе направиме кампања:violent1: а до тогаш да имаме спремено нешто.
12490722.jpg

Еве најдов на Бадијала"Дел од селекцијата и обуката на ВОЛЦИТЕ"
ќе го симнам и ќе видам што има..

12490722.jpg

друже,пошо ме занимаат такви работи,сите клипчиња ги имам гледано...полициски/воени секакви...тоа што го симнуваш нема ништо на него...види го тоа со тигрите од мене не претходната страна...

http://www.morm.gov.mk:8080/morm/mk/priklucise.html

^ ова мислам е најдобро!!!

Ова е одлично! Дали се сложувате?
Кратко и јасно.
Да се земе одовде сосе музиката до приклучи се пред да се појави она министерство за одбрана и да се додаде пример скриншот од насловната на ерепублик и во продолжение некаков текст и линкот до играта.
Во инфото да ставиме користени се материјали во сопственост на минис. за одбрана онака за секој случај.

бтв, ако има некој македонец фирма со потребна Manufacturing вештина кажувајте фирмите нека ми испрати карта после нека ми одбива од платата. Можам да почнам од утре (денеска работев утре ќе барам нова компанија)
Manufacturing Skills 1.5 Wellness 50 (сосе лебот утре)

корис. име lazarosaMKD

Другари АД-овите(ad's) што се на ерепублик до среда ке бидаат Free после среда 8.08.09 ке се плаќа за нив еве како би требало да се двизаат цените
Under level 5-Free
Between level 6-11-0.01 or 0.05
Higer then 11-0.1 or 0.5
Така беше написано во еден весник па правите ад-ови до среда се бесплатни позз:salut::salut:

Во случај да испадне да не се направи компанијата за Q3 железо во индонезија, барам партнер со кој би вложиле пари и заеднички би ја отвориле. Идеи и предлози пуштете ми на ПП

ова дава некоја мала надеж дека ќе не стават како eMacedonia

"FYROM is not in any way the official name of the country with the capital in the city of Skopje. When this country is introduced. Official country names are usually too long (e.g. United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland), so based on our assessment of official names, we can use them (like we did for the United States of America, for example), or the alternative names (like France, for the French Republic).

Also, as Archoss noted, Macedonia is one of the few country names that is subject of an international naming dispute, along with Taiwan (ROC), so it indeed deserves some special attention. However, as we have not announced the introduction of Macedonia yet, there is still time for the dispute to be settled between real Greece and Macedonia."

а од друга страна во одговорот за Албанија

"Open letters » We want eAlbania

admin
Moderator

Based on certain considerations, new countries are being added to eRepublik every few months.

The following info is considered when adding a new country:

* number of visits from that country to eRepublik
* geographical position of that country (connections with other countries)
* real life stats about that country (political regime, Internet users, etc)

The integration of eAlbania into eRepublik will most likely be announced by a press release."

а за нас

"Open letters » Petition for adding Macedonia

admin
Moderator

Based on certain considerations, new countries are being added to eRepublik every few months.

The following info is considered when adding a new country:

* number of visits from that country to eRepublik
* geographical position of that country (connections with other countries)
* real life stats about that country (political regime, Internet users, etc)

The integration of your country into eRepublik will most likely be announced by a press release.

Regards,
The eRepublik Team"

Ни во игриве не може да се избега од е....ва RL политика.
На топикот за Косово одговорот му е дека играчите на еКосово самите ќе си одлучат дали ќе бидат дел од еСрбија(а пошто еСрбија има 8100 играчи се знае што ќе се деси) кога ќе го вметнат.

тогаш ние си одлучуваме за нашето име а тоа е еMacedonia .....

Албански играчи од Албанија не верувам дека има повеќе од 50, така да нема теоретски шанси да еАлбанија ја додадат пред еМакедонија. Што се однесува до Косово, иста приказна и таму.

А за името... Да се надеваме дека нема да имаме проблеми.

моменталниот претседател на еТурција е член на партијата Македонско-Турски совет а претседател на таа партија е Брат чкембарче пелагонски :)

Братоф е кандидат за претседател на еТурција :) , вкупно 4 ги има.(кандидати)

Другари АД-овите(ad's) што се на ерепублик до среда ке бидаат Free после среда 8.08.09 ке се плаќа за нив еве како би требало да се двизаат цените
Under level 5-Free
Between level 6-11-0.01 or 0.05
Higer then 11-0.1 or 0.5
Така беше написано во еден весник па правите ад-ови до среда се бесплатни позз:salut::salut:
Како се прават овие ад ови што треба се пише :)

моменталниот претседател на еТурција е член на партијата Македонско-Турски совет а претседател на таа партија е Брат чкембарче пелагонски :)

Братоф е кандидат за претседател на еТурција :) , вкупно 4 ги има.(кандидати)

Братот незнае што прави... Со 13 гласа сака да стане преседател, а и да стане тешко на државата...
Наместо да оди да подржи некој друг кандидат (лазократот) кога веќе знаеше дека нема шанси да победи уште пред да почнат изборите, тој се кандидира за преседател, а ако го подржеше лазократот ќе добиевме уште поголема подршка од лазократите...

И дајте вие кој сте во Турција преземете ја партијата , кандидирај те некој компетентен преседател на партијата, вака исто ко да ја немаме, Ајсшутер мораше од друга партија да се кандидира заради него...

Многу ме нервира играта во последно време одам на војни пишува 1 active battles влезам и There is not active battles едвај најдам некоја војна да се борам.

Дај кажете за кого да гласам во Индонезија и во која партија има македонци да се зачленам ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom