eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ме нервира играта во последно време одам на војни пишува 1 active battles влезам и There is not active battles едвај најдам некоја војна да се борам.

Ела во индонезија нема да знајш кај да се бориш во денот има по 10 тина војни активни.

Ела во индонезија нема да знајш кај да се бориш во денот има по 10 тина војни активни.
Ај ќе дојдам така и така имам вишок карти,брат ми онојпат место оружје да купи тој купил карти и уште ме убедува дека нема Q5 оружје туку највеќе Q2:)Иначе да не му треба на некој карта?

Ај ќе дојдам така и така имам вишок карти,брат ми онојпат место оружје да купи тој купил карти и уште ме убедува дека нема Q5 оружје туку највеќе Q2:)Иначе да не му треба на некој карта?

На мене ми треба само не знам кај да се преселам. Сега сум во Хрватска. A пошто Хрватите не се во Peace тогаш подобро да се преселам. А каде?
Ако праќаш карта, дај на lazarosaMKD а кога ќе заработам ќе ти ја вратам било во пари, карта, или злато.

ЕДИТ:

ако има некој карта нека даде ќе му ја вратам. сакам да се преселам во Бугарија, таму се платите 3 пати поголеми од Хрватска.
Плус ако сум во Хрватска, ќе треба да војувам против Индонезија, Турција, ..итн:smir:

На мене ми треба само не знам кај да се преселам. Сега сум во Хрватска. A пошто Хрватите не се во Peace тогаш подобро да се преселам. А каде?
Ако праќаш карта, дај на lazarosaMKD а кога ќе заработам ќе ти ја вратам било во пари, карта, или злато.

ЕДИТ:

ако има некој карта нека даде ќе му ја вратам. сакам да се преселам во Бугарија, таму се платите 3 пати поголеми од Хрватска.
Плус ако сум во Хрватска, ќе треба да војувам против Индонезија, Турција, ..итн:smir:

Абе каква Бугарија дојди во Индонезија :helou:

Да дојдам ама не знам да летам:toe:

ајде кој ќе даде карта госпоТ здравје да му дава

ајде жиФти швалерката богати :vozbud:

Ете контактирај го Акси он се понуди за карти :smir:

Утре ќе ти дадам денес нешто не ми ја отвара страната.:smir:

ајде кој ќе даде карта госпоТ здравје да му дава

ајде жиФти швалерката богати :vozbud:

Нит верувам у госпот, нит иам шфалерка, ама штом ти дадов карта, гарант ќе најдам шфалерка :je:

:zver: кога ќе заработам ја враќам, + ќе ти испратам некоја

Бугарка

:sekss: :pos2:

Иди во Индонезија ако сакаш ќе ти дадам и Индонезиско државјанство:salut:

Иначе да се пофалам....
Congratulations, you have reached experience level 19 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 20 you need 2000 experience points. :pos2::vozbud::pishtoldz

Иди во Индонезија ако сакаш ќе ти дадам и Индонезиско државјанство:salut:

кажи ми кај сте сите во Индонезија во кој регион и дали имаме таму некоја партија или нешто. можам да дојдам за 4-5 дена проблем ќе е што изгледа Хрватска и Индонезија се непријателски земји па ќе треба прво да отидам во неутрална земја.

Иначе да се пофалам....
Congratulations, you have reached experience level 19 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 20 you need 2000 experience points. :pos2::vozbud::pishtoldz

:party1:

Регион Јава.... Иначе немаме партија во Индонезија....

чувај едно државјанство можам да дојдам за 4 дена.

Само ја го можам ова. 17 левел сум и уште со 1 хард воркер медал.

Само ја го можам ова. 17 левел сум и уште со 1 хард воркер медал.

еххехех...нема везе тоа...еден ден ако пропуштиш и готово...се дешава...за за 3-4 дена ке земам и 3 хард воркер... дека дава 5 голд иначе не се замарам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom