eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
луѓе ме немаше 1-2 недели
гледам има ногу нови работи
може ли некој да ми објасне што се случуваше во последниве 2 недели накратко
ве молам

најкратко: светска војна - Пис вс Америка/Канада и др сијузници...

ve molam dodeka sum na odmor dve nedeli ako e nekoj zaintereziran da go koristi mojot akaunt za samo najobicnite raboti kako sto e rabotenje i treniranje i idenje vo vojna ako ima nekoj zainteresiran neka pise PP i ke gi dobie pasvordot i imeto ve molam pisete a utre ke go dobiete odgovorot

ve molam dodeka sum na odmor dve nedeli ako e nekoj zaintereziran da go koristi mojot akaunt za samo najobicnite raboti kako sto e rabotenje i treniranje i idenje vo vojna ako ima nekoj zainteresiran neka pise PP i ke gi dobie pasvordot i imeto ve molam pisete a utre ke go dobiete odgovorot

Мој совет, дај го на некој близок шо му веруваш:smir:

Може ли некој да ми даде едно 20 турски пари лири ли беа незнам за да обезбедам Q1 храна за 9 дена бидејќи ќе бидам на одмор...а сум 5 левел така да не постои некој друг начин да набавам храна...

Нели е поефтино да ти даде 9 леба?Јас инаку немам скршен динар умене.

дајте му велнес подароци на Iveco MK ај помогнете!

Јас тргам утре на одмор се враќам здравје за 7 дена, иначе моментално имам 140 злато ја продадов компанијата зошто во Бразил платите беа високи, ќе отварам нова во Индонезија кога ќе соберам 200+ за да ја направам Q4 компанијата.

Имаме некој конгресмен во Индонезија ???? Ми треба државјанство да ми прифати??????

Имаме некој конгресмен во Индонезија ???? Ми треба државјанство да ми прифати??????
Одобрено! Отсега имаш индонезиско државјанство:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom