eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како работи куќата??? Q1 куќа... 1 велнес дневно дава или???

alen_001
Glasav za tebe od dvava profili pa sea imaas 9 glasa isto so vtoriot, pa zato luge ojte vo indonezia i pomognete mu na alen

alen_001
Glasav za tebe od dvava profili pa sea imaas 9 glasa isto so vtoriot, pa zato luge ojte vo indonezia i pomognete mu na alen

Ален победи без гајле :)
Во Турција конгрес земавме Boyan и јас, нашата партија освои 18 седишта во парламентот или 45 % тоа е супер победа другите партии имаат по 15% одприлика !

едит/ И брат чкембарче пелагонски земал има мулти тој имаше 2 гласа и после за 5 минути прави уште четири на крајот :D

Ајсшутер напиша:
Во Турција конгрес земавме Boyan и јас, нашата партија освои 18 седишта во парламентот или 45 % тоа е супер победа другите партии имаат по 15% одприлика !

едит/ И брат чкембарче пелагонски земал има мулти тој имаше 2 гласа и после за 5 минути прави уште четири на крајот :D

http://www.erepublik.com/en/article/congress-elections-turkey-871671/1/20

http://www.erepublik.com/en/article/congress-elections-turkey-871671/1/20

Благодарност до сите кои ме подржаа на овие избори, и кои ми го овожможија првиот конгреснички мандат!
Сите државјанства што ќе можам да ги потврдам, ќе ги чувам за Македонци!

Благодарност до сите кои ме подржаа на овие избори, и кои ми го овожможија првиот конгреснички мандат!
Сите државјанства што ќе можам да ги потврдам, ќе ги чувам за Македонци!

Едно чувај за мене ако притреба ама во скоро време тешко, инаку лидерот на Demokratik Halk Cephesi рече дека ќе донирале за идната Македонија како благодарност за подршката што добивме 45 проценти од конгресот во Турција останатите земаа по 15, 7.5, 2.5 и 7.5 исто така ние имаме 18 когресменски места а останатите 4 партии вкупно имаат 22 така да со една коалиција зимаме и претседателско место.

најпрво честитки до новите конгресмени...барем обезбедивме неколку државјанства...

Тешки политики се водат тука ејј (((:

Congratulations, you have reached experience level 19 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 20 you need 2000 experience points.

Abe ja sum na odmor i ne sum bas u tek.Kazete so se ima deseno neso citav imalo ko svetska vojna mnogu TO i vojni.Kakva e situacijata sega?

Abe ja sum na odmor i ne sum bas u tek.Kazete so se ima deseno neso citav imalo ko svetska vojna mnogu TO i vojni.Kakva e situacijata sega?

вака...оди на еРеп и провери колку војни има...светска војна е... т.е. сојузот Peace против америка и сојузниците...партали се праат...10тина дена и повеќе има битки 24/7...тоа е тоа,накратко..

Унгарија ја нападна Хрватска и едвај се спасија Хрватите со викање на Финци, Шпанци, Кинези, Арапи :pos: инаку за една недела највеќе планираат да ја окупираат цела.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom