С
Спенсер
Гостин
како работи куќата??? Q1 куќа... 1 велнес дневно дава или???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
alen_001
Glasav za tebe od dvava profili pa sea imaas 9 glasa isto so vtoriot, pa zato luge ojte vo indonezia i pomognete mu na alen

Ајсшутер напиша:Ален победи без гајле
Во Турција конгрес земавме Boyan и јас, нашата партија освои 18 седишта во парламентот или 45 % тоа е супер победа другите партии имаат по 15% одприлика !
едит/ И брат чкембарче пелагонски земал има мулти тој имаше 2 гласа и после за 5 минути прави уште четири на крајот![]()
Ален победи без гајле
Во Турција конгрес земавме Boyan и јас, нашата партија освои 18 седишта во парламентот или 45 % тоа е супер победа другите партии имаат по 15% одприлика !
едит/ И брат чкембарче пелагонски земал има мулти тој имаше 2 гласа и после за 5 минути прави уште четири на крајот
http://www.erepublik.com/en/article/congress-elections-turkey-871671/1/20
Благодарност до сите кои ме подржаа на овие избори, и кои ми го овожможија првиот конгреснички мандат!
Сите државјанства што ќе можам да ги потврдам, ќе ги чувам за Македонци!
ДАјте помош во пари голд нешо 3 лвл сум у Турција...акаунт kikojumkd
Ок...шо ке ти се пари кога си 3 лвл???на 6ти ке ти стигнат 5 голд...
Abe ja sum na odmor i ne sum bas u tek.Kazete so se ima deseno neso citav imalo ko svetska vojna mnogu TO i vojni.Kakva e situacijata sega?
Abe ja sum na odmor i ne sum bas u tek.Kazete so se ima deseno neso citav imalo ko svetska vojna mnogu TO i vojni.Kakva e situacijata sega?
инаку за една недела највеќе планираат да ја окупираат цела.