eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си ги видел платите во Русија? Не, фала :)

И од мене еден глас за Индонезија.. високи плати, добри региони, цело време војни и востанија. Плус, Ален е кандидиран за конгресмен, па ако му помогнеме да влезе, ете ни` 25 државјанства.

da da vo Indonezija e podobro!!

A moze eden kongresmen i vo Turcija da imame i tamu 25 drzavjanstva ili ne moze???

Во Унгарија се поголеми платите ај убаво разгледајте па ќе решиме што ќе правиме имаме уште 5 дена што ќе правиме, првен да се изјаснат повеќето членови да не избрзаме само, и како ќе се снабдат со карти сите играчи ?

A moze eden kongresmen i vo Turcija da imame i tamu 25 drzavjanstva ili ne moze???

Може, јас сум кандидиран таму од партијата Demokratik Halk Cephesi :)

Во Унгарија се поголеми платите ај убаво разгледајте па ќе решиме што ќе правиме имаме уште 5 дена што ќе правиме, првен да се изјаснат повеќето членови да не избрзаме само, и како ќе се снабдат со карти сите играчи ?

Може, јас сум кандидиран таму од партијата Demokratik Halk Cephesi :)

Индонезија
Skill 5: 0.61 gold
Skill 6: 0.73 gold

Унгарија
Skill 5: 0.57 gold
Skill 6: 0.7 gold

Најплатените работни места (по кои и пресметував) во Индонезија се Q3, а во Унгарија Q4.. и пак во Индонезија има повисоки плати :)

И ја сум за Индонезија да бидеме,негоо тоа државјанствата као ќе се даваат,ако добро читав ја,кај се наоѓаш у моментот коа ќе ги воведат,од таа држава добиваш државјанство:toe:
добро сум разбрал или ........??:kesa:

Си ги видел платите во Русија? Не, фала :)

И од мене еден глас за Индонезија.. високи плати, добри региони, цело време војни и востанија. Плус, Ален е кандидиран за конгресмен, па ако му помогнеме да влезе, ете ни` 25 државјанства.

Доколку влезам во Конгрес сеа, тие државјанствата што ќе треба јас да ги потврдам ќе ги чувам само за македонци!
Моментално јас земам плата од 17 ИНД со 5 скил или поточно кажано 0.60 злато на ден!:vozbud:

И ја сум за Индонезија да бидеме,негоо тоа државјанствата као ќе се даваат,ако добро читав ја,кај се наоѓаш у моментот коа ќе ги воведат,од таа држава добиваш државјанство:toe:
добро сум разбрал или ........??:kesa:
Добро си разбрал! Кај што ќе се наоѓаш на на 617 ден , денеска сме 612 значи за пет дена тамо добиваш државјанство и после потешко е да се преселиш!

a moze li nekoj da ne dobie drzavjanstvo???

a moze li nekoj da ne dobie drzavjanstvo???

Ако преминеш само во друга држава без дозвола (државјанство) и ако те фати системот те рачунаат како илегалец и немаш државјанство а на маркетот можеш да работиш само ќе зимаш упола цена од нормалната.

i posle koga ke ni ja dadat makedonjia nie ke bideme makedonci so stransko drzavjanstvo :pos2:
inace i ja glasam za Indonezija ako ima nekoj q2 ili q3 oruzja neka prati za 2 gold na thedragon odma gi dobiva parite

i posle koga ke ni ja dadat makedonjia nie ke bideme makedonci so stransko drzavjanstvo :pos2:
inace i ja glasam za Indonezija ako ima nekoj q2 ili q3 oruzja neka prati za 2 gold na thedragon odma gi dobiva parite

Кога ќе се формира ќе ни дадат државјанство.

Имам 3 wellness.Помош

Прати ми мејл по ПП да ти испратам покана, овој не се исплаќа да го лечиме, напрај нов и биди активен а не кога ќе ти текне.

nerdzrule, во србија сум

edit: во болницата бев пред недела негде и сеуште неможам пак да појдам да се излечам дали тоа значи дека треба да учествуваш во битка за да можеш да се излечиш? и дали можам сам некако да го кренам велнесот? и би замолил кој може да ми прати гифт да го дигнам велнесот...

Направив нов профил,во Унгарија сум-Nick:Flixxi

nerdzrule, во србија сум

edit: во болницата бев пред недела негде и сеуште неможам пак да појдам да се излечам дали тоа значи дека треба да учествуваш во битка за да можеш да се излечиш? и дали можам сам некако да го кренам велнесот? и би замолил кој може да ми прати гифт да го дигнам велнесот...

да да...прво треба минимум една борба па да се лечиш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom