eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Код:
http://www.erepublik.com/en/article/-1-870475/1/20

Ако треба на некого карта нека пише за да дојде да гласа :)

^Кој тајланд бе изгубен,прекинавме тоа,Ајсшутер е у Турција,и иаме уше еден кандидат у Индонезија,не ми текнува кој беше:kesa:

т.е двајца се у турција,и Бојан е тамо:helou:

Имаме повеќе кандидирани тука :)

Martin Davitkovski - 8 гласови
Wolf Leader - 1 глас
deco_bt - 1 глас
Boyan - 0 гласови
Lavce Pelagonski - 0 гласови
Brat ckembarce Pelagonski - 0 гласови
gosevski - 0 гласови

И од македонска партија исто така кандидирани се ..
burak_soz - 0 гласови
leooel41 - 3 гласа

Тоа е се во Турција моментално сум прв :smir:

^Кој тајланд бе изгубен,прекинавме тоа,Ајсшутер е у Турција,и иаме уше еден кандидат у Индонезија,не ми текнува кој беше:kesa:

т.е двајца се у турција,и Бојан е тамо:helou:

Јас сум кандидат во Индонезија!
Моменттално сум во водство со 3гласа, над вториот кој има 2 гласа! Останатите двајца имаат по 0!
Ако некој сака да гласа за мене а се наоѓа во дреуг регион во Индонезија нека пише ПП му праќам карта:vozbud:

Браво, Унгарциве детално го прегледуваат секој кандидат и не даваат други да бидат кандидирани а другиве слабо :)
И ќе победиш таму како што гледам.

Браво, Унгарциве детално го прегледуваат секој кандидат и не даваат други да бидат кандидирани а другиве слабо :)
И ќе победиш таму како што гледам.

Не јас сум во добри односи со важни лица од партијата , со екс- преседателот , со сегашниот преседател , со преседателот на државата и уште неколку па може да се кажи и затоа влегов!
Али сепак и какви врски да имаш неможеш да влезеш во најјаките региони пр. Јава тие се резервирани уште од порано:pos2::pos2:

Не јас сум во добри односи со важни лица од партијата , со екс- преседателот , со сегашниот преседател , со преседателот на државата и уште неколку па може да се кажи и затоа влегов!
Али сепак и какви врски да имаш неможеш да влезеш во најјаките региони пр. Јава тие се резервирани уште од порано:pos2::pos2:

А сега пример мора да останеш во тој регион ?
Победи па ќе одобруваш државјанства :)))

Некој во Турција гласал за Lavce Pelagonski а има парментен бан :pos2::pos2::pos2:

А сега пример мора да останеш во тој регион ?
Победи па ќе одобруваш државјанства :)))

Некој во Турција гласал за Lavce Pelagonski а има парментен бан :pos2::pos2::pos2:
Изглеа сака да го крене од мрвтвите:pos2:

Изглеа сака да го крене од мрвтвите:pos2:

Што е најсмешно ако заврши вака резултатот ќе земе конгресмен :pos: по тројца одат од регион јас сум прв во тој со 8 гласа, вториот има 5 а он има 1 :pos:

Луѓе кој се наоѓа во Индонезија а сеуште нема гласано нека пише ПП!
Моментално имам 7 гласа, додека 2-риот и 3-тиот имаат по 4 ! Во предност сум од 3 гласа најверојатно со уште неколку гласа ќе победам, затоа ако има некој кој сака да помогне нека каже!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom