ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум сигурен дека ова беше пас :D

Каков пас, едвај остана на нога. Него, Шкртс побратиме...

Него, кога го гледам Дени како солидно брани, ми доаѓа да си збрцам штрафцигер у нос зошто она мисирон ни бранеше цела сезона.

Не знам кој се излизга повеќе, Ремзи или Шкртел.

Ремзи пукахахахахха

CksD594WEAQXHEH.png

England XI vs Russia: Hart; Walker, Smalling, Cahill, Rose; Dier, Alli, Rooney; Sterling, Lallana, Kane.

Варди на клупа

Ремзи не трча ко коњ, Ремзи е коњ...
Јес да сум ганер и се тоа, ама само шпринтови праеше денес, друго ништо.
За асистенцијата од забавената снимка приметив дека сакаше соло продор да има, ама случајно се најде тука Кану па шутираше, иначе Ремзи гарант ќе ја поебеше акцијата.
Пред тоа на контрата со Бејл место да шутира овој застана у шеснаесетник со топката и се курчи.
Море коа ќе се врати од европсково да му се нареди цел Арсенал и по една клоца у гз да му чукосаат сите.

Ремзи во рок од две години успеа од идниот Лампард во идниот Скот Паркер да се претвори.:facepalm:

Денисов отпаднал заради повреда, Јусупов бил викнат на негово место. Широков на клупа :tapp:

Вокер пред Клајн :гомце:
Бога ми ова не ми е јасно. Клајн е спејсшатл за Вокер.
Среќа и Варди е на клупа, само во паралелен свет може да функционираат Руни, Варди и Кејн во напад. Стерлинг го ставил бе, Милнер ќе беше сигурно доста покорисен.

Стерлинг имаше неколку асистенции на пријателскиве, веројатно затоа го стаил у прв тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom