ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Ибра, Агуеро, Тевез, Левандовски, уште?
Левандовски да.
Ибра напишав погоре, моментално никако не е подобар од двајцава, постар плус нема континуитет во француска лига играше 4 години.
Тевез, седи не ме смеј дека е подобар.
Агуеро поради повредите не може да се каже точно, играчиште е ама премногу го осакатија повреди.
Кои други би ги сместил тука, дека уште сакам.

giphy.gif

Бил телефонска секретарка во минатиот живот и му останало навика :D

Иначе морам да го спомнем Драгче од МТВ. Ја поглуп коментатор у животов не сум слушнал. Боље жена му да коментира отколку овја копуков.

With Giroud*
Cmyyi-JWEAA9Uk1.jpg

Последно уредено:
Иначе морам да го спомнем Драгче од МТВ. Ја поглуп коментатор у животов не сум слушнал. Боље жена му да коментира отколку овја копуков.

With Giroud*
Cmyyi-JWEAA9Uk1.jpg
Кажа дека Франција се бранела поеластично од Германија.
ЕЛАСТИЧНА одбрана.

Левандовски да.
Ибра напишав погоре, моментално никако не е подобар од двајцава, постар плус нема континуитет во француска лига играше 4 години.
Тевез, седи не ме смеј дека е подобар.
Агуеро поради повредите не може да се каже точно, играчиште е ама премногу го осакатија повреди.
Кои други би ги сместил тука, дека уште сакам.
Ти можиш да сакаш до утре и да се контраш како ете во случајов со Ибра и Тевез али кажав погоре збораме за играчки квалитети и талент, овие два за тие споменати погоре се алфа и омега.

Додај го и Санчез, Нејмар исто ако го бројме како напаѓач.

За мене Германија изигра подобро на натпреваров.
Франција у 5 минута направија една акција и после остатокот од полувремето глумеа Италија.
Во второ повторно на почеток боље играше Франција а Германија се турија од шанси...
Каде се тие јаките германци?
Повредени, санкционирани...
германската машинерија зариба ноер is back baby!!! :)
Што кажа ти жити се? Напушти кучу великог брата.
Тони Крос мајсторе! :cuc:
Сам играше вечерва, изгина, другиве мизерија.
Да и у прво полувреме Озил...
Значи Милер беше ретардирана бандера првенствово. Абе и да немаш кој да ставиш место него, било кој ќе беше боље.
Тоа требаше од поодамна да го сфати Лев.
Тој шконтарот само за на менгеме.

За трето место не се игра а? Тоа од поодамна не се играло.
Таман ќе навивав за Велс... вака сеа само за Португалија.

1 Antoine Griezmann, France: 6 goals (2 assists, 335 minutes)
2 Cristiano Ronaldo, Portugal: 3 goals (3 assists, 600 minutes)
3 Olivier Giroud, France: 3 goals (2 assists, 378 minutes)
4 Dimitri Payet, France: 3 goals (2 assists, 446 minutes)
5 Gareth Bale, Wales: 3 goals (1 assist, 533 minutes)
6 Nani, Portugal: 3 goals (1 assist, 586 minutes)
13592690_1114868561910573_6817698094206510499_n.jpg

Сакам само да кажам штета што немаше уште три убави шанси за гол па не даде ама шо е крив кога го извадија а на претходноте две шанси ми требаа 25267 минути да се намести да шутне а педериве не го оставија, срамотаа [emoji15]
Гризман нека земе да го поднаучи малце како се прави тоа одма

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ти можиш да сакаш до утре и да се контраш како ете во случајов со Ибра и Тевез али кажав погоре збораме за играчки квалитети и талент, овие два за тие споменати погоре се алфа и омега.

Додај го и Санчез, Нејмар исто ако го бројме како напаѓач.
Јас кажав дека зборам за МОМЕНТАЛНО ниво, на кое што Бензема и Игуаин се подобри од двајцава каде-каде.
Нејмар и Санчез не се класични напаѓачи како овие погоре што ги споредуваме, така да стигнувам до поентата дека џабе голем број луѓе ги дискредитираат Бензема и Игуаин кога играат на солидно ниво подолго време и моментално се во топ5 напаѓачи.

За мене Германија изигра подобро на натпреваров.
Франција у 5 минута направија една акција и после остатокот од полувремето глумеа Италија.
Во второ повторно на почеток боље играше Франција а Германија се турија од шанси...

Повредени, санкционирани...

Што кажа ти жити се? Напушти кучу великог брата.

Да и у прво полувреме Озил...
Значи Милер беше ретардирана бандера првенствово. Абе и да немаш кој да ставиш место него, било кој ќе беше боље.
Тоа требаше од поодамна да го сфати Лев.
Тој шконтарот само за на менгеме.

За трето место не се игра а? Тоа од поодамна не се играло.
Таман ќе навивав за Велс... вака сеа само за Португалија.
:pos: ти кажав дека балетанот ке посере и посра и друг пат него споредувај со буфон те молам уште треба леб да јаде ноер

1. какваа утакмица изигра Сисоко !!!!
2. каков реализатор е само Гризман... страшен играч, максимално ги искористува сите шанси во кои шо влага... типував на него за најдобар стрелец на ЕП и сеа криво ми е шо не го "зачинив" типувањето овде, со едно 100че или 200че во спортлајф :)
3. ќе доминира Франција во годиниве што следат исто како шо доминираше Шпанија пред извесен период :)

Јас кажав дека зборам за МОМЕНТАЛНО ниво, на кое што Бензема и Игуаин се подобри од двајцава каде-каде.
Нејмар и Санчез не се класични напаѓачи како овие погоре што ги споредуваме, така да стигнувам до поентата дека џабе голем број луѓе ги дискредитираат Бензема и Игуаин кога играат на солидно ниво подолго време и моментално се во топ5 напаѓачи.
А извини на кое ниво е Ибрахимович? За овие двата на 34 години е ѕвер, стигнуваш до поента која сам си ја задаваш и пробваш да ја свртиш дискусијата во тој правец. Праша ти кажав Агуеро, Левандовски, Ибра, Тевез а ти се фаќаш за рачки моментално Ибра и покрај годините е во топ 5 напаѓачи е сега ако сакаш да се инаетиме добро тогаш Бензема и Игуаин се елита напаѓачи, едниот неможи една сезона константно да ја истера и заедно со другиот љуфкат зицери ко будали, а овај пак другиот репрезентативната кариера на Меси му ја заврши :icon_lol:

Патем за мене лично Икарди, Дибала се подобри играчи од овие двајцата али не ги спомнувам дека се млади и ќе настани калакурдија. Паје ова сезона изигра за репрезентација и клуб подобро него Бензема скоро сите во реал. Нема цел дискусијата ти го мислиш ова јас другото и џабе е :)

Чекајте малце другари, имаме победник денес. Како бе Бензема и Игуаин се подобри од Ибра? Ни моментално, ни порано, ни во иднина, никад не се боље од него. Па Ибра изигра одлична сезона, не знам што си гледал ти...

Инаку околу мечов, Франција влезе порезервирано и Германија ја диктираше играта али се деси пеналот, го искористија моментумот и се пласираа во финалето. Најглупи се овие муабети после секоја ебана текма, заслужено/незаслужено. Е да бе 0-2 ги тепаа и неаслужено беше, жими куров. Факт е дека Љорис имаше неколку одлични одбрани, али тоа не го занемарува фактот дека Франција одигра добро денес, пред се во одбраната и апсолутно заслужено се пласираше во финалето. Германија во второто полувреме не постоеше, на 0-2 се обидоа 2-3 пати и тоа беше тоа.
Сисоко ИСКИНА денес, а и другар му Сања беше одличен. И Евра со оглед на тоа какви катастрофални партии имаше изигра добро. Паје денес беше слаб, за Жиру не ми се трошат зборови... Не знам зошто Дешамп не го извади уште на полувреме и не го стави Мартијал или Коман место него, да ги убијат на контри. Да му ебам се у пичка, изгледа заљубен е во Жиру и Жињак.

Во финалето апсолутно се е отворено, не знам што да прогнозирам најискрено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom