Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
И сигурно најдобриот на својата позиција Манџукич :Д хехеИбра
Гризман си гази, сфака част за момакот, одма би го земал у Милан сам да игра со Поли и Куцо позади него :Д
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сигурно најдобриот на својата позиција Манџукич :Д хехеИбра
Слободно нека му скинат и државјанство и виза на овој Кимих , толку ограничен играч оддамна немам видено.
Што бре сте запнале најлошите репрезентации во финале, што направија толку германците, што изиграа јако претходно да заслужија да играат во финале повеќе од Франција?
Ајде едно прашање.
Дали имаше фаул над Ноер за вториот гол?
Ноер ја помилува па Журу го „поттурнува“. Нели е ова фаул над голманот во голмански простор?
Сигурно. На 34 години после 4 години во Франција подобар од нив моментално, yeah right.Ибра
Ибра, Агуеро, Тевез, Левандовски, уште?Кој освен Суарез е пред Бензема и Игуаин?
Сигурно е тевез бољи таму у Аргентина кај шо дрви кур и не се замара со фудбал.Ибра, Агуеро, Тевез, Левандовски, уште?
Што има да му кинат државјанство? баш солидно си го одигра првенството.Слободно нека му скинат и државјанство и виза на овој Кимих , толку ограничен играч оддамна немам видено.
Цело првенство ја хејтам Португалија , али шо мерак ќе ми биде Роналдо да им го забоде у 94та од непостоечки пенал.
Збораме за играч севкупно и играчки квалитети. Тевез за овие за мене лично фудбалот го измисли. Збораш ко аеа некој да речи - Сигурно Давидс таму во 6та лига (до лани таму и беше) е поарен го прчи, Монтиливо е ѕвер.Сигурно е тевез бољи таму у Аргентина кај шо дрви кур и не се замара со фудбал.
Ќе ви покажи ова годинаСигурно. На 34 години после 4 години во Франција подобар од нив моментално, yeah right.