ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
И сигурно најдобриот на својата позиција Манџукич :Д хехе

Гризман си гази, сфака част за момакот, одма би го земал у Милан сам да игра со Поли и Куцо позади него :Д

Ајде едно прашање.
Дали имаше фаул над Ноер за вториот гол?
Ноер ја боксува па Журу го „поттурнува“. Нели е ова фаул над голманот во голмански простор?

Слободно нека му скинат и државјанство и виза на овој Кимих , толку ограничен играч оддамна немам видено.

Не заебавај, братот е стварно талентиран и потсеќа на Лам. Погоди „кај што се спојуваат пречката и стативата“ со лева, малку фалеше да ги врати у живот швабите. Едино што требаше да нападнат повеќе преку него, Пајет не постоеше денеска на теренот.

Што бре сте запнале најлошите репрезентации во финале, што направија толку германците, што изиграа јако претходно да заслужија да играат во финале повеќе од Франција?

Германија изигра ништо!

Португалија со таква за многумина мизерна игра десет пати повеќе заслужи од нив да игра финале. Швабите у група едвај ја тепаа Ирска, со Полска ремизираа, со Украина исто бледо победија. Талјаните на пенали ради ужичкото цупкање на Заза. Едино против бедната Словачка доминираа.

Е сеа ќе речат демек имале потежок распоред од Португалија, можеби ако глеаме на хартија, ама на терен не се разликуваа многу по квалитет противниците.

Скроз монотона и бездушна беше оваа Германија, огромна разлика од таа на СП.

Ајде едно прашање.
Дали имаше фаул над Ноер за вториот гол?
Ноер ја помилува па Журу го „поттурнува“. Нели е ова фаул над голманот во голмански простор?

mesecar.

Schweinsteiger propo,Götze x2 propo.Kakva mizerija od igraci bo bo bo.. Hector ziva mizerija..Site natprevari gi izigra,snema i energija ama Löw dzukela,ne mu ni tekna da go izvadi.

Kimmich e krivec za golot,ama spored mene Mustafi e glavniot krivec.Namesto da ja izbaci,toj mu pusta pas ,a imase vo blizina 3-4 francuzi.

Müller :facepalm::facepalm::tapp: .. Nemam zbor kolku e glup na prvenstvovo.Ja da igrav,ke napravev poveke.Samo se raspravase :toe:

Sane so bosch motor,a Löw mu dava sansa samo nekolku minuti.Momentalno najdobriot germanski talent,a zakovan na klupa.:facepalm: Neka odi vo penzija i neka gi zema Schweinsteiger i Podolski so nego.

Respect za Kroos,masina na celo prvenstvo.:oleee:
Özil izigra dobro denes.

Francuzive ja imaa fortunata na nivna strana.Bezvrska golovi dadoa,a Lloris gi spasi od neizvesnost.A i stativata gi spasi.

Sissoko :bravobe::bravobe::bravobe:

Мртва Германија. Без напаѓач и со таква криминална одбрана - толку.
Штета, а сакав Роналдо да им го набие на швабеве у финале, заради Стелт и остали самобендисани “Германци“ :D

Иначе, озбилно некој се дрзна факинг Жиру да го спореди со Бензема?! Озбилно?! Жиру можеш да го споредиш со Стевица Ристиќ, со Џон Обрегон, со Алтипармаковски...не бидите смешни.

Слободно нека му скинат и државјанство и виза на овој Кимих , толку ограничен играч оддамна немам видено.

Цело првенство ја хејтам Португалија , али шо мерак ќе ми биде Роналдо да им го забоде у 94та од непостоечки пенал.
Што има да му кинат државјанство? баш солидно си го одигра првенството.

Сигурно е тевез бољи таму у Аргентина кај шо дрви кур и не се замара со фудбал.
Збораме за играч севкупно и играчки квалитети. Тевез за овие за мене лично фудбалот го измисли. Збораш ко аеа некој да речи - Сигурно Давидс таму во 6та лига (до лани таму и беше) е поарен го прчи, Монтиливо е ѕвер.

giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom