Немој со вакви коментари, ствараш стереотип дека женските имаат генерално плитки вкусови кога станува збор за филмови. И Меган Фокс е убава, па јас ипак не го гледам Jennifer's Body.![]()
На Фокс лајф ја подгледнувам , ама само заради него , пресладок е ! Одамна немам видено вакво убаво лице баш по мој вкус
Само штета што е антиталент , дури мислам дека и улогата намерно му ја дале , му прилега совршено .
Слободно гледај го и барем насладуј се , ко ја што се насладувам на типов кога и онака нема ништо вредно да ми понуди серијаваИ Меган Фокс е убава, па јас ипак не го гледам Jennifer's Body.
Неверојатно колку грда и колку секси во исто време ми е... Чудна работа.Госпоѓата Голд го има најубавото газе што некогаш сум го видел.![]()
Наброј ми 5 омилени серии, филмови, ако сакаш, за да знам што да ти реплицирам.Слободно гледај го и барем насладуј се , ко ја што се насладувам на типов кога и онака нема ништо вредно да ми понуди серијава
Немој мољим те, погрешен член цитираш за вакви ствари..Наброј ми 5 омилени серии, филмови, ако сакаш, за да знам што да ти реплицирам.
Погледни ги овие филмови па после кажи ми како сериозно да ја сфатам серијава , Shadow of the vamipire , The Player , Ed Wood , Singin in the rain , State and main , Sunset Blvd , The purple rose of cairo , Tropic Thunder , Broken Embraces ,Day for night , итн. Ова се само дел од многуте кои ја третираат истата тема , филмот како медиум и се во врска со него , дозволувајќи и на публиката само на кратко да ''навлезе'' во тој луд филмски свет . Начинот на кој се третира филмот во овие филмови е научна фантастика за серијава , која се базира едниствено на жута штампа и развратност во приватниот живот на актерите ,одбирајќи го најлесниот начин да се дојде до милионска публика , маркетинг и многу кеш . Додуша креаториве на серијава и само за тоа ги бидуваНаброј ми 5 омилени серии, филмови, ако сакаш, за да знам што да ти реплицирам.
Кои серии ги гледаш ти а немаат милионска публика? Немој да ми одиш со ставот дека штом ја гледаат многу - не чини. Мејнстримот си го прави своето, маркетингот и се остало. И јас не сакам серии кои се форсираат сами на себе а немаат реално да прикажат нешто. Но оваа серија мошне реално ја отсликува развратноста и целата ситуација во филм индустријата, бидејќи како прво ликовите се базирани на реални личности во светот.Погледни ги овие филмови па после кажи ми како сериозно да ја сфатам серијава , Shadow of the vamipire , The Player , Ed Wood , Singin in the rain , State and main , Sunset Blvd , The purple rose of cairo , Tropic Thunder , Broken Embraces ,Day for night , итн. Ова се само дел од многуте кои ја третираат истата тема , филмот како медиум и се во врска со него , дозволувајќи и на публиката само на кратко да ''навлезе'' во тој луд филмски свет . Начинот на кој се третира филмот во овие филмови е научна фантастика за серијава , која се базира едниствено на жута штампа и развратност во приватниот живот на актерите ,одбирајќи го најлесниот начин да се дојде до милионска публика , маркетинг и многу кеш . Додуша креаториве на серијава и само за тоа ги бидува![]()
Ако е така, ме изненадува ставот на членот.Немој мољим те, погрешен член цитираш за вакви ствари..![]()
Значи , тотално си ми го извртил постот , си ги поставил работите надвор од контекст , дури добивам впечаток дека не си го разбрал напишаното . Да не ја труеме темава напразно , изгледај барем еден од понудените филмови , ти го препорачувам The Player на Алтман , за да добиеш претстава на што мислам .Кои серии ги гледаш ти а немаат милионска публика? Немој да ми одиш со ставот дека штом ја гледаат многу - не чини. Мејнстримот си го прави своето, маркетингот и се остало. И јас не сакам серии кои се форсираат сами на себе а немаат реално да прикажат нешто. Но оваа серија мошне реално ја отсликува развратноста и целата ситуација во филм индустријата, бидејќи како прво ликовите се базирани на реални личности во светот.
Ari Gold - Ari Emanuel и сите други.
Не се исто отсликани, нормално, бидејќи ако беа, не ќе беше интересно за гледање. Тебе ако не ти се допаѓа темата, тоа е друг проблем, ама да велиш дека нема ШТО РЕАЛНО И ВРЕДНО ДА ПРИКАЖИ освен убавината на Винсент, тука не си во право, бидејќи тоа не е субјективна категорија па да велиш дека серијата не вреди. Објективно серијата вреди. Факт. Ако тебе не ти лежи таа тематика, тука навлегуваме во субјективното, а тука не ти се мешам.
--- надополнето: Jul 20, 2011 10:25 PM ---
Ако е така, ме изненадува ставот на членот.
Oва е второ прашање што не ми го одговори. Имам гледано дел од тие филмови, и ти го сфатив постот, ама твојот пост и критиката која погоре ја имаш пишано не кореспондираат. Погоре велиш серијата НЕ ВРЕДИ, а подолу објаснувањето ти е дека има наплив на такви филмови и серии со иста тематика која тебе ЛИЧНО не ти се допаѓа. Значи серијата вреди, ама тебе лично не ти се допаѓа бидејќи си анти таква тематика. Бива? Или ни сега немам сфатено?Значи , тотално си ми го извртил постот , си ги поставил работите надвор од контекст , дури добивам впечаток дека не си го разбрал напишаното . Да не ја труеме темава напразно , изгледај барем еден од понудените филмови , ти го препорачувам The Player на Алтман , за да добиеш претстава на што мислам .