Елитни места за излагање

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Па него како. Мене пола фамилија у тој бизнис ми е.

Шурата ги облака мртовците, јатрвата ги шминка, балдската ги плаче.. баџанакот ги пее, а ја им копам гробови.

:twisted: :twisted: :twisted:

Офчар напиша:
Па него како. Мене пола фамилија у тој бизнис ми е.

Шурата ги облака мртовците, јатрвата ги шминка, балдската ги плаче.. баџанакот ги пее, а ја им копам гробови.

:twisted: :twisted: :twisted:

ti si ja nasol najdobrata rabota

Леле поимов повторно го актуализирате. Да ви го наврам ја отпозади и тоа секој ден да ви го навирам се додека не кажете што е елита.

Елитни места кај нас нема. Не можат нашите бедни клупчиња од 30 метри квадратни да бидат елитни. Ја го замишљам елитен клуб како голем простор (со акцент на ова голем зашто почињам да развијам клаустрофобија од нашиве "клупчиња") во кој што кога ќе влезеш ти застанува здив од тоа колку е добро среден, кај што самата атмосфера те расположува, кај што очигледно се вложени огромни пари и креативност, едноставно место со стил. Такво место у Скопје, па и у цела МК не постои. А и нема ни да постои се додека "газди" кафанџии се пропали градски фаци што не ни знаат што значат зборовите елита и стил, и што немаат вода у очи а не камоли пари или не дај боже креативен мозок за да напраат елитен клуб.

Macedalien напиша:
Леле поимов повторно го актуализирате. Да ви го наврам ја отпозади и тоа секој ден да ви го навирам се додека не кажете што е елита.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Полоша закана у живот немам слушнато!!!
Веројатно со тоа мислат на луѓе со многу пари кои мислат дека се разбираат во нешто (а најчесто од уметност и мода) и слични зезанции. Бараше некој дефиниција за снобизам???

MarthaGraham напиша:
Елитни места кај нас нема. Не можат нашите бедни клупчиња од 30 метри квадратни да бидат елитни. Ја го замишљам елитен клуб како голем простор (со акцент на ова голем зашто почињам да развијам клаустрофобија од нашиве "клупчиња") во кој што кога ќе влезеш ти застанува здив од тоа колку е добро среден, кај што самата атмосфера те расположува, кај што очигледно се вложени огромни пари и креативност, едноставно место со стил. Такво место у Скопје, па и у цела МК не постои. А и нема ни да постои се додека "газди" кафанџии се пропали градски фаци што не ни знаат што значат зборовите елита и стил, и што немаат вода у очи а не камоли пари или не дај боже креативен мозок за да напраат елитен клуб.

Totalno se slagam so tebe : na prvo mesto nemame elita tuku masa na cicaci t.e. na lizaci koisto se prepicuvaat koj kolku cipka ima na gajkite i od kade kupil kilo banani. Ma ajde, ti ebam elitata! :pishtoldz

Луѓето ги прават местата, а не обратно.
Идете 2 пара на по некоја пијачка на пример во Сектор и ти се избацуе некој дибек со недозавршено 4то одд. Фраерски ти промумљуе преку полуотворена врата: "Нишо за вечер, приватна забава". И тука доаѓаат тројца волови, се бацуваат и си разменуваат по неколку чисто другарски боксови во рамо. Тоа се момците од ВИП елитата кај нас, не знам шо праиме муабет

Teatro, segafredo, den i nok, vittoria, vodenica, trend sega kako restoran...
site ovie se elitni mesta za izleguvanje. Ako barate extra elita, barajte ja nadvor od Makedonija. Nasata elita, e usoglasena so nasiot zivot, zatoa zadovolete se so ovie elitni mesta i uzivajte vo niv:wink:

abe u makedonija edni elitni mesta,veni da iseces...
inace ja licno vodenica go postuem poso ima stil,merak mi e da sednam,mozam da se opustam i uzivam tamu...baska ima dobra hrana...
I za cudo ima dobri morski salati,lignji i takvi stvari...

Низок критериум. Муабет е за место ко клуб или дискотека шо ја немаме, а не за шупи.
BTW со парите што ќе ги потрошам кај нас за карта, пиење и др. на журка на некој познат DJ, можам многу поубаво да си поминам во Софија или Белград. Знам дека друштвото е тоа кое всушност ја прави вечерта, ама кај нас се што се организира е на наниско ниво.

коа се отвори воденица имаше варијанта да си фатиш риба со кепче од базенче и да ти ја испечат. Беше тешко, бегаа рибите и така го откажаа тој евент;)

sto e kepce?!
ama stvarno e dobro mestoto be...jas obozavam morski plodovi i do sea osven u vodeniva,pivnica(lignji na zar) i ko sto mi preporacaa nekoa kafana u aerodrom el greko ili taka neso ne sum nasla ubavi i svezi(kolku sto mozat da bidat svezi do tuka :) )

elajte u Strumica, dek i da vlezete "ELITAA BRATEEE!!!!" bar taka ke se osekate , a ELITA u Mkd NEMA, nikojpat nemalo i nema da ima

Kakva elita vo strumica ne tresi zeleni :pos: jas sum od strumica. u strumica ako ima elita jas sum tina tarner.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom