Елитни места за излагање

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
имаш против која, да ја заебеме?

dobro jas mislam deka elitni mesta NEMA...ali ako zborime za vistinski elitni mesta,a ne nekoj birtii sto gi narekuvaat ELITNI zosto se vo sopstvenost na deckoto na Karolina!Baska ako gi vidovte slikite neznam od koj bea kje vidite sto e vistinska elita i kje se slozite so mene...kako da e sekoj ima svoe mislenje neli?!
A,ima dobri mesta za iskacanje,ne vikam deka nema...ima dobri restorani i kafici ali spored mene ne se elitni i tocka!

nema elitni za mene ima samo dobri i losi, t.e. kaj so sakam da iskacam i kaj so nekjam. U posledno vreme mi se ide u Sektor...

А бре луѓе - што ве глеам чудни. Ако има елитни места тоа претпоставува и постоење на некаква елита : поим којшто е далеку од Македонското секојдневие. Сфаќате или да ви нацртам? :wink:

abe nema ovde elitni mesta ebate so vi e na vas .onaka po ok mesta sea se insomnia , broz caffe ,blue caffe u centar i so znam aj i bivsa zmija ovaj da ne recam basic neli.

Шо ви е на вас бе каква елита, овде нема леб да се јаде, а не елита.

pa vidi vo site zemji ima siromastija ama odreden del od lugeto se gostat i se chastat po ekskluzivni mesta... diskusija dali e toa ubavo ili ne na druga tema...

Паламудиме за елита, а на различни поими мислиме.
Според мене, елита е категорија на богати луѓе чии пари и чиј аристократски начин на живот се стекнати во текот на повеќе генерации, а благодетите на богаташкиот живот ги изживеале на соодветна возраст.
Не се елита копуците кои ќе опљачкаат некое државно претпријатие или ќе направат јак крими дил, и така дошле до кеш. Најистакнат симптом на прекуноќно збогатување е докажување во општеството со материјални средства(скапи коли, мотори, јахти), како и лечење на комплексите од детството. Во 98% случаи копуците ги скурцуваат парите што непоштено ги стекнале и си остануваат она што се - копуци, како паунот што се кител со туги перја.
Кога се руга елитата најверојатно мислиме на оваа вторава категорија копуци, а не на вистинската елита.

abe ne e deka ima eltinti kafici u skopje,ima samo kafici priblizno da taa elita,a ne e deka skopjevo ni e do tolku zapusteno u utucano pa da ne moze coek na asalno mesto da izleze...ne e do tolku sto napraivte od skopje so postovive...c c c

elita...

sea ke vi kazam sto e elita.
koa detchko 20tina godini u dzip od 50 000 evra si cepka nos na semafori....
koa poznata manekenka ke ti zabie stikla u stapalo,bez da ti kaze niso(pa makar i da te opcue)
nekoj na temaa ubo pisa prvo elita se prai od domashno vospituvanje,a staro kuce(nad 20 godini) ne se uci novi trikovi.
use edno neso
kaj stigna svetov...maloletnici da kazuvaat elitni mesta:D
nashata elita ide na ibiza da letuva,ostajte gi pozerite na gradishte sto paradiraat so 100 denari u dzeb
i ostajte go sector na raat:D
jbg....i mene ne me pustaat u proces..pa ne kenjkam.nemoze segde da te sakaat

opa...nekoja se drzna da sporeduva skopje so NY...ccc nemoj da pocnam da sporeduvam makedonki so NEW YORK-canki....ke izgubite vo sekoj pogled.
prvo sredete si go dvorot pa posle glejte po tugjite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom