Е сеа ме изнервиравте и ме натеравте да постирам рандом слики од ЕЛИТНИ клубови во Њу Јорк. Не ми се верува дека Антико, Кригла, Ања, Тренд и не знам уште што прочитав се елитни места :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: . Мислам да беше темава добри места/ресторани/клубови за искачање ај ќе сватев, или ресторани со добра храна, или места што највише ги сакате, ама збориме за ЕЛИТНИ МЕСТА. Исто мислев дека темава не е дали постои елита во МК туку дали постојат такви МЕСТА за излагање.
Елем, глеајте ги сликиве од неколку ресторани/лаунџ барови/клубови во Њу Јорк и после споредувајте елитни места у СК или МК.:pishtoldz
Местово се вика Aer
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Ова место се вика Suede. Многу некако ме потсеќа на Матине...да не го украле стилот овие мамицата нивна??:icon_eek:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Местово се вика Bungalow 8 и од тоа шо прочитав наводно е стварно елитно ВИП место кај што идат познати фаци
[/URL][/IMG]
Ви текнува на епизодата од Sex and the City кога отидоа у еден клуб и лежеа на кревет? Епа мислам дека ова е тој клуб,или барем личи на тој, се вика Bed, погодете зашто

Местово е

. Иначе у стилов и креативноста ме потсеќа на нашите елитни места, пљукнато бе, ко у Тренд да сум исто:lud:
[/URL][/IMG]
Ова место се вика Glo
[/URL][/IMG]
Ај доста се. Мислам дека сега сите ќе се сложиме дека НЕМА елитни места во МК. Не збориме за добри места, пријатни места, добра храна итн, збориме за елитни места. Ако има, постирајте ми слика да го видам тоа чудо.:raz: