Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ти си единствениот.
Нема сега да ми одекнува и кога спијам ДОМАЌИН ДОМАЌИН. -.-

Значи на јутуб на било кое популарно видео да напишеш рандом коментар за себе прослeден со then i took an arrow in the kneе, добиваш загарантирано место во топ коментс.

Барем по мое искуство...

Значи на јутуб на било кое популарно видео да напишеш рандом коментар за себе прослeден со then i took an arrow in the kneе, добиваш загарантирано место во топ коментс.

Барем по мое искуство...
Maybe I'm the Dragonborn, and I just don't know it yet

28mmddw.jpg

Alchemy е bitch за левелирање, последен skill што ми остана за да имам 100ка сегде.

Ако извршиш криминал, дали некој од гилдите може да ти ја преполови или избрише казната или сам го кркаш она bounty? Вакво нешто со намалување казна имаше во претходните игри.
Ова посебно ми треба ако се учленам у темното братство или у гилдот на лоповите кај што веќе сум учленет .

Ако извршиш криминал, дали некој од гилдите може да ти ја преполови или избрише казната или сам го кркаш она bounty? Вакво нешто со намалување казна имаше во претходните игри.
Ова посебно ми треба ако се учленам у темното братство или у гилдот на лоповите кај што веќе сум учленет .

Кај лоповите имаше тип што можеш да му платиш и ти се брише криминалното досие. :) Знам во Обливион дека имаше, во Скајрим не знам каде е, ама би требало да има.

Досега праев поситни прекршоци па некако ги подмитував стражарите ама како идат потешки квестови во овие 2 гилда...ако не најдам чаре, ќе мора скоро за секој квест да пијам казни :)
ќе проверам и у хелпот во самата игра

Ахој, игра некој или ви досади :)

Некој што ги минал квестовите од dark brotherhood, како е можно у Солитуд да извршиш убиство врз една женска особа, а стражарите да не те обвинат...не ми успеа на ниеден начин да не ме обвинат иако цело време бев hidden па морав да бегам низ врата надвор од градот.
Исто и убиство на еден империал ...секогаш до него се стражари, у било кој град (мора да се убие у град инаку лесно е надвор од град, нема сведоци). Пробувам оддалеку со стрели (најтивко оружје на дистанца) качен на некој кров во темен ќош и сникинг негде 90 плус додатоци за сникинг...стражарите веднаш ме наоѓаат и бркаат низ градот.
Могуќе е да се помине некако незебележан, успеал некој?

Иам уште еден проблем, можда е баг. Во thieves квестовите, по завршување на квестот за Brynjolf, треба да го следам во Ragged Flagon Cistern (сега тука не знам дали само со Brynjolf или и со некој друг треба да зборам за чланарина), да се зачленам во гилдот...кога ќе влезам во таа мапа, Brynjolf и сите други одма ме напаѓаат...ени саџешчн?

Некој што ги минал квестовите од dark brotherhood, како е можно у Солитуд да извршиш убиство врз една женска особа, а стражарите да не те обвинат...не ми успеа на ниеден начин да не ме обвинат иако цело време бев hidden па морав да бегам низ врата надвор од градот.
Исто и убиство на еден империал ...секогаш до него се стражари, у било кој град (мора да се убие у град инаку лесно е надвор од град, нема сведоци). Пробувам оддалеку со стрели (најтивко оружје на дистанца) качен на некој кров во темен ќош и сникинг негде 90 плус додатоци за сникинг...стражарите веднаш ме наоѓаат и бркаат низ градот.
Могуќе е да се помине некако незебележан, успеал некој?

Пробав на многу начини, ама ништо не успеа. На крај само истрчав до стражар, го спуштив оружјето, си платив 1000 голд и ме пуштија како ништо да не било. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom