Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Maybe I'm the Dragonborn, and I just don't know it yetЗначи на јутуб на било кое популарно видео да напишеш рандом коментар за себе прослeден со then i took an arrow in the kneе, добиваш загарантирано место во топ коментс.
Барем по мое искуство...
Am I the only one who hears ДОМАЌИН, ДОМАЌИН?
Ако извршиш криминал, дали некој од гилдите може да ти ја преполови или избрише казната или сам го кркаш она bounty? Вакво нешто со намалување казна имаше во претходните игри.
Ова посебно ми треба ако се учленам у темното братство или у гилдот на лоповите кај што веќе сум учленет .
Некој што ги минал квестовите од dark brotherhood, како е можно у Солитуд да извршиш убиство врз една женска особа, а стражарите да не те обвинат...не ми успеа на ниеден начин да не ме обвинат иако цело време бев hidden па морав да бегам низ врата надвор од градот.
Исто и убиство на еден империал ...секогаш до него се стражари, у било кој град (мора да се убие у град инаку лесно е надвор од град, нема сведоци). Пробувам оддалеку со стрели (најтивко оружје на дистанца) качен на некој кров во темен ќош и сникинг негде 90 плус додатоци за сникинг...стражарите веднаш ме наоѓаат и бркаат низ градот.
Могуќе е да се помине некако незебележан, успеал некој?