Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
AAAAAAAAND.... We have a new champion ladies and gentleman...

FvIlM.png

Интересно е тоа што на metacritic вака стојат работите

pc - 95
ps3 - 95 (ова ќе падни на 93/94)
xbox 360 има 96.

шо е тоа толку интересно?

сега е pc 94. ps3 95, xbox 96
е ова е веќе малцуцка интересно

Не сум многу љубител на вакви игри, али некако играва ми изгледа доста интересно. Почнав да ја играм, али заглавив таму во селото каде што ке појдете со тој пријателот. Што треба да се прави? Каде да видам што да правам? Кога идам да ја видам мапата, брави заклучени ми дава и никако да најдам нзс. Некако изгубен сум во играва. Што е целта? :)

Не сум многу љубител на вакви игри, али некако играва ми изгледа доста интересно. Почнав да ја играм, али заглавив таму во селото каде што ке појдете со тој пријателот. Што треба да се прави? Каде да видам што да правам? Кога идам да ја видам мапата, брави заклучени ми дава и никако да најдам нзс. Некако изгубен сум во играва. Што е целта? :)

Се гледа дека првпат играш ваков тип на игра. :)

Правиш апсолутно што сакаш.

Можеш квестови да вршиш што ти се во близина, можеш одма да бараш пештери и зандани за оружје, богаство и слично, можеш да почекаш да се стемни и да ги испокрадеш дур спијат, можеш цело село ако ти е мерак да го испоубиеш.

Во играва имаш main quest, главниот со приказната кој е поврзан, гилдови, како на пример: Thieves Guild, Dark Brotherhood, Mages Guild, Fighters Guild, имаш еден куп side-quest-ови, гледам има и квестови поврзани со граѓанската војна и Daedra.

Чим си стигнал до селото мој совет е да отидеш до градот Whiterun да позборуваш со Jarl-от таму и да прогресираш малце со main квестот, и после придружи се на Fighters Guild-от, односно The Companions.

Во играва само би додал како тоа што е од Fable 3 кога ќе земеш квест знаеш кај да одиш. Тоа што светка по патот де :), немора да е тука цело време нека има опција да се бира. Вака мапава ми е многу збонувачка.

Во играва само би додал како тоа што е од Fable 3 кога ќе земеш квест знаеш кај да одиш. Тоа што светка по патот де :), немора да е тука цело време нека има опција да се бира. Вака мапава ми е многу збонувачка.

Да, и јас се изнамачив прееска. Се вртев 1 саат наколу додека да најдам кај треба да одам.

Се дешава и во Skyrim, како во Oblivion да пазиш цело време да не украдеш нешто и после пак да те сопре guard? Неколку пати ми се случуваше во Oblivion и многу ме фрустрираше.

Дали е подобро да се чека некој пач или да ја почнам одма да ја играм? :)

Јас дефинитивно незнам да ја играм играва, со 2-3 ме убиваат, а да не зборам за бубачките во подземјето :S

Сега за сега има 9ка од мене ...ќе ви кажам финална оценка коа ќе ја разглабам дубински :)

Да, и јас се изнамачив прееска. Се вртев 1 саат наколу додека да најдам кај треба да одам.

Безвеза изиграле, со таа лентата горе што претставува компас ли што е . Цело време треба да гледам на мапа каде се наоѓам.

Уште го има багов од Oblivion... :tapp:
(за оние што не знаат што зборам, нека влезат во вода и полека нека нурнуваат)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom