- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Од 30 на 29 место рипна Македонија само да продолжиме така треба.
На 35 поени рудниците http://wiki.ejahan.com/index.php?title=PubertyДојдов на играва некако.
И, бидејќи на eRepublik Македонија е додадена како FYROM, очекувам уште повеќе луѓе да дојдат ваму. Јас барем тоа ќе го предложам таму.
Сепак, зошто не можам да истражувам рудници? Работев, тренирав и сега не ми дава право да истражувам рудник... кога ќе се стекнам со тоа право?
На што мејл проба ? Ако е гмаил повеќе се пожалија на проблем пробај со хотмејл или јаху.шо не ми стасува активациски код?
ехх ... и мејл ли да отворам сегаНа што мејл проба ? Ако е гмаил повеќе се пожалија на проблем пробај со хотмејл или јаху.
Добар никнејм си земал. Да знаев дека е достапен јас ќе го земавВлегов и јас под ник Маcedon, понатамошни инструкции можете да ми дадете.
Неможеш, смееш да работиш и тренираш само еднаш дневно, мене ми требаше 4 дена да стигнам до 1то ниво,Како да убрзам го процесот за собирање на EP ?
И дали може да работам по повеќе пати на ден, зошто сега гледам еднаш дневно се работи и тренира ?
А со тоа 1во ниво веќе ќе можам да се борам и работам на другата работа Explore mines и да праќам invite?Неможеш, смееш да работиш и тренираш само еднаш дневно, мене ми требаше 4 дена да стигнам до 1то ниво,