eJahan - помогнете на еМакедонија

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
32

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
32
Кај сте бе Македонци!? Играте ли, кога ќе напаѓаме...Гледам Романија веќе навлегува во Јунанистан, барем да си го прибереме егејскиот дел додека не е окупиран од Романија.
 

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.906
Поени од реакции
468
Ја баталив ова .. само ерепублик сеа ;)
Дај ако не играш прати голд или нешто јас ќе се нафатам да ја одржувам колку толку и со тоа да стекнувам повеќе искуство за ирепаблик пошо таму сум послаб со такви работи. И сите што не играат, а имаат тала или нешо слично што не им треба нека пратат овде.
 
М

Мартин`

Гостин
Дај ако не играш прати голд или нешто јас ќе се нафатам да ја одржувам колку толку и со тоа да стекнувам повеќе искуство за ирепаблик пошо таму сум послаб со такви работи. И сите што не играат, а имаат тала или нешо слично што не им треба нека пратат овде.
Ќе го мењавам за ерепублик злато...

Претседател си таму, барем доврши го мандатот, потпиши пак сојузи да има битки :)
Нема ни тала за сојузи, имаме 100+ жители ама многу неактивни така да ..
 

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
32
Ни истече алијансата со Србија, знае ли некој како да ја продолжиме? А со тоа и ни се намали шансата да се бориме а и да ја обновуваме силата.

Мартин ти беше по тие работи, кажи како се предлага алијанса.
 
На врв Bottom