eJahan - помогнете на еМакедонија

М

Мартин`

Гостин
Еве ви подобро платена работа.. работете и тука Пољак отворил Q5 фирма супееееееееееер :)

А со тоа 1во ниво веќе ќе можам да се борам и работам на другата работа Explore mines и да праќам invite?
Се имаш тука објаснето прочитај си кога ти се отвараат работите http://wiki.ejahan.com/index.php?title=Puberty

Когај ќе ја враќаме територијата ?
Реков да направиме 150+ жители и враќаме најмалку 1-2 региони ;)

М

Мартин`

Гостин
Ондак има време ехехееееееееееееееееееееее!
Моментално имаме 92 со викање еден ден на пријатели и поактивно пишување за и останатите да ѕирнат можеме и за една недела највеќе и тоа, само првите два дена добивме околу 50 играчи зошто да не направиме и 150.

Flapjack

-The Dungeonator-
Член од
21 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
А со тоа 1во ниво веќе ќе можам да се борам и работам на другата работа Explore mines и да праќам invite?
Ке можеш Explore mines, мислам дека ќе можеш да покануваш ама не сум сигурен, а ке можеш да се бориш кога ќе стигнеш второ ниво, т.е Martial level 1.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Си направив карактер еве сеа баш го тренирав и работев ама не ми е јасно како се собираат тие ЕП.Веројатно со работа и со тренинг.И дали кога ќе ги соберам 15 ЕП автоматски ќе ми се отвори опцијата за да копам руда итн.?

М

Мартин`

Гостин
Си направив карактер еве сеа баш го тренирав и работев ама не ми е јасно како се собираат тие ЕП.Веројатно со работа и со тренинг.И дали кога ќе ги соберам 15 ЕП автоматски ќе ми се отвори опцијата за да копам руда итн.?
1 ден.

Работење (+1 поен, +3 за првиот ден)
Тренирање (+1 поен)
Козумирање храна (+1 поен)
Дневен логин (+1 поен)

После 15 поени можеш да копаш и руда, да покануваш пријатели. После 35 поени можеш да се бориш а после 60+ да гласаш.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Економијава ни е тапа мора да завземеме регионите и со тоа би требало да ни се подобри економијата барем јас така мислам така.

М

Мартин`

Гостин
Економијава ни е тапа мора да завземеме регионите и со тоа би требало да ни се подобри економијата барем јас така мислам така.
Хах што има врска Економијата со регионите и така во останатите нема ни граѓани ни пак фирми, и зафркнете да гледате она инфлација и слични работи лесно може да се среди тоа ако ни го вратат златото (800-1000) со неколку нови фирми ќе се управи еве засега имаме 4 компании активни во Македонија (Q1 храна и Q2 џус државни) + има уште една компанија за оружје Q1 како и денеска најнова Q5 џус... за пола месец работа не е лошо ;)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
е таа Q5 не сум ја видел тоа е веќе напредок извинте моја грешка.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Веќе почнав да работам вo Q5 за сокови. Добра дневница има :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Дај донирајте некое лепче на BojanRnR, неам пари за греота сум, од работава 0.5 денари зимам дневно. :(

М

Мартин`

Гостин
Дај донирајте некое лепче на BojanRnR, неам пари за греота сум, од работава 0.5 денари зимам дневно. :(
Де бе па и ти таман ти е 0.5 за леб да си купуваш понатаму ќе има и повеќе, да средиме 150+ играчи и да ни ги вратат талата ќе имаме и повеќе фирми и ќе го контролираме MM-то сега тоа е тешко.

Џабе, кога кај нас леб има само со 1 ѕвездичка...
Q1 леб - 1 сила на ден ти дава - 1 сила губиш кога работиш
Q5 леб - 5 сила на ден - 5 сила губиш со работење (со нормална работа)

А за Q5 да направиш треба 300+ тала така да ..

Flapjack

-The Dungeonator-
Член од
21 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
Јас ти пратив, имам уште ако ти треба, и јас исто добивам плата.

Kajgana Shop

На врв Bottom