Џ
Џонтра Волта
Гостин
Жаре е најјак моментално, лабав тип, одлична смисла за хумор..
А мене па Џими Фалон ми е фејл, од сите лејт најт шоуа најтапа ми е, воопшто не ми е природен.Жаре = Џими Фалон феил ...
Па затоа и кажав де бро ... Џими Фалон не е баш баш,со хаш таг итн фори стари,сеа Жаре се обидува копи пејст фори да праи и не ми се допаѓа,некако тапа ми е .... дечково има потенцијал се супер,но се повеќе и повеќе нема она ...А мене па Џими Фалон ми е фејл, од сите лејт најт шоуа најтапа ми е, воопшто не ми е природен.
Треба Жаре свои фори да форсира а да не "краде идеи" од странските шоуа.Па затоа и кажав де бро ... Џими Фалон не е баш баш,со хаш таг итн фори стари,сеа Жаре се обидува копи пејст фори да праи и не ми се допаѓа,некако тапа ми е .... дечково има потенцијал се супер,но се повеќе и повеќе нема она ...
Ми ги читаш мислите, телепат ниеденТреба Жаре свои фори да форсира а да не "краде идеи" од странските шоуа.
Треба да направи едно скеч шоу налик SNL, дефинитивно ќе биде хит.[DOUBLEPOST=1393186389][/DOUBLEPOST]Диме Такси има природна интелигенцијаГи владее пародииве во државава
На која ТВ го даваа, да проверам ал имат реприза ?вечерва пародииве и коцките тип топ
гостинот нема потреба од коментар