Eден на еден со Жарко Димитриоски

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Жаре е најјак моментално, лабав тип, одлична смисла за хумор..

Ф

Флеш

Гостин
А мене па Џими Фалон ми е фејл, од сите лејт најт шоуа најтапа ми е, воопшто не ми е природен.
Па затоа и кажав де бро ... Џими Фалон не е баш баш,со хаш таг итн фори стари,сеа Жаре се обидува копи пејст фори да праи и не ми се допаѓа,некако тапа ми е .... дечково има потенцијал се супер,но се повеќе и повеќе нема она ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Па затоа и кажав де бро ... Џими Фалон не е баш баш,со хаш таг итн фори стари,сеа Жаре се обидува копи пејст фори да праи и не ми се допаѓа,некако тапа ми е .... дечково има потенцијал се супер,но се повеќе и повеќе нема она ...
Треба Жаре свои фори да форсира а да не "краде идеи" од странските шоуа.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Порано беше подобар кога не се глупираше со вакви фори

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Мене ми е океј и сега и порано коа праеше.

Исто така и добри гости вика според мене и не е ко Тони да ми ги носи оние црнине мачки ебате.

Секогаш може подобро и секогаш ние од другата страна на ТВ-то ќе мрчиме ама ова е една од ретките емисии што ги глеам на тв. Може и да се каже дека ради неа седнувам пред ТВ.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Опуштено мене ми е многу поинтересна, и гостите се поинтересни и концептот и шегите.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ги владее пародииве во државава :D

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.664
Поени од реакции
8.094
Во некоја наредна епизода гостин ќе му биде Драган Бјелогрлиќ кај нас повеќето го знаат како Ексер од Врати ќе се роде серијата :)

малце ми е криво што не сум во Скопје и не можев да отидам да ја гледам премиерата во Синеплекс на Монтевидео каде и беа глумците дојдени .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ги владее пародииве во државава :D
:cuc: Треба да направи едно скеч шоу налик SNL, дефинитивно ќе биде хит.[DOUBLEPOST=1393186389][/DOUBLEPOST]Диме Такси има природна интелигенција :vozbud:

Ф

Флеш

Гостин
Некако тапа ми е Жаре искрено , ми се допаѓа форматот и има многу потенцијало но едноставно е некако хуморот за критика и фрла сенка ... :(

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
вечерва пародииве и коцките тип топ (y)
гостинот нема потреба од коментар :cuc:

C

cige

Гостин
Кога му беше гостин Кочо педерот многу харизматично се понашаше, почнува сумлив да станува.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
вечерва пародииве и коцките тип топ (y)
гостинот нема потреба од коментар :cuc:
На која ТВ го даваа, да проверам ал имат реприза ?
Фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom