Eве ги предавниците, се јавија!

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Deteto ne znae sto zbori!!!
Covekot koj ja dovede Makedonija vo vojna i koj zagovara podelba na Makedonija?Sesto!
По стопати ќе прашам.

Дали навистина мислиш дека премиерот на Македонија во слободно време заземаше лежечки став до дрво и ја напаѓаше својата полиција или тоа беа некои други кои прво ги викаа терористи а потоа ги прекрстија во борци за човекови права?

Вие комунистите ќе измислите нов метод во МЈП, нападнатиот да е агресор...чувај Боже.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Ненормална багра.
Ден пред финални преговори јавно не се искажува став.
Поготово што си спремен на компромис кој е 100% грчки став.
Од 2 недели привремено име, па двојна формула, па сега имаме некој супер предлог.
Позицијата на Македонија е урната и таа е на колена ако Грција го прифати компромисот.
Само да се молиме Грција да го одбие предлогот а ми мириса на тоа.
Тие се спремаат за подолга криза.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
По стопати ќе прашам.

Дали навистина мислиш дека премиерот на Македонија во слободно време заземаше лежечки став до дрво и ја напаѓаше својата полиција или тоа беа некои други кои прво ги викаа терористи а потоа ги прекрстија во борци за човекови права?

Вие комунистите ќе измислите нов метод во МЈП, нападнатиот да е агресор...чувај Боже.
Mnogu dobro znam koj gi ubivase nasite braniteli,no seto toa nemase da se sluci ako nasiot "sakan" Premier Ljubco ja vodese Vladata kako sto treba.Trabaze da se naseti zacetokot na ideata na teroristite,a ne da se spie pod drvo,kako sto velis.Site mu kazuvaa deka nesto se sprema,no toj ne ubeduvase vo sprotivnoto.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Mnogu dobro znam koj gi ubivase nasite braniteli,no seto toa nemase da se sluci ako nasiot "sakan" Premier Ljubco ja vodese Vladata kako sto treba.Trabaze da se naseti zacetokot na ideata na teroristite,a ne da se spie pod drvo,kako sto velis.Site mu kazuvaa deka nesto se sprema,no toj ne ubeduvase vo sprotivnoto.
Епа соњче тоа не е дека он ја направил, туку не бил одлучен и брз. А тоа се две дијаметрално спротивни работи.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Jas mislam deka treba da pobarame:povikaj prijatel ili 50-50 pa da vidime kompjuterot sto ke ni dade a mozda nasite politicari toa go iskoristile veke.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Епа соњче тоа не е дека он ја направил, туку не бил одлучен и брз. А тоа се две дијаметрално спротивни работи.
Jas ne gledam nekoja golema razlika.Da se dejstvuvase na vreme,nemase da dojde do ubivanje na nasi deca i nivno ranuvanje,za sega da ne mozat da si gi ostvarat svoite prava,tie i nivnite semejstva.
Bese slep i gluv na site ukazuvanja i zatoa velam deka toj ja napravi vojnata.
Nekoj sto me pogresno razbral,bez da podrazmisli sto sum sakala da kazam mi dade negativen poen,no toa e demokratija.

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
ПОВИК ДО СИТЕ ВИСТИНСКИ МАКЕДОНЦИ
и до сите ЧЕСНИ луѓе кои ја сметаат оваа Македонија за своја...

кажи и ТИ... ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ

МАКЕДОНЦИ (сеуште), деновиве се врши забрзано и засилено ПРЕДАВСТВО од страна на СИТЕ наши политичари... Тие се станати МАРИОНЕТИ во рацете на странските сили кои ќе ја обездушат Македонија по мирен пат, претставувајки се како спасители на нашата иднина... “водачите“ на Македонскиот народ стануваат
полека само “гласници“ на тоа што набрзо ќе се случи во Македонија, без никаква шанса да променат нешто притоа... што е полошо, немаат ни смелост, јасно и гласно да му кажат на Македонскиот народ дека се неспособни да сторат
нешто против тоа, и заплашени и притиснати од странските хиени, дури и премолчуваат намерно за да не се создава неред, или не дај Боже, протест...
Еве ви го сега следниот обид на вашите партии да ве разнебитат, во клубот на пратениците, сакаат колективно да ви го одземат последното што го имате,
ВАШАТА ДУША... РАЗБУДЕТЕ СЕ ВЕДНАШ, УТРЕ ЌЕ БИДЕ КАСНО...
Деца на Македонија, дојде денот на вистината... кога се работи за одбрана на името, братски да се споиме... да кажеме јасно и гласно дека сме ПРОТИВ било каква промена на вековното име на нашата татковина, и дека сме свесни Македонци на кои не им треба никаков референдум за да докажат кои и што сме...
во Понеделник на 6 Октомври 2008, од 10 - 15 часот, ЈАС ќе бидам
пред собранието на Република Македонија да ги бранам МОЈАТА и
ВАШАТА ГОРДОСТ, ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВО... и во вторник... и во среда...

МАКЕДОНЕЦ

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Ajde we shto se zamarate...u 2010 ke ima vojna so grcija 6000 mrtvi makedonci :D

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Deteto ne znae sto zbori!!!
Covekot koj ja dovede Makedonija vo vojna i koj zagovara podelba na Makedonija?Sesto!
i bc i sdsm bea ucesnici odgovornosta e zaednicka nema beganje bucko bese minister koga zaginaja na karpalak rezervistite .taka da greska si golema .a sto misilis sega nema podelba:pos2:ili nema da ima vo idnina:)ah sonja sonja:)

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
i bc i sdsm bea ucesnici odgovornosta e zaednicka nema beganje bucko bese minister koga zaginaja na karpalak rezervistite .taka da greska si golema .a sto misilis sega nema podelba:pos2:ili nema da ima vo idnina:)ah sonja sonja:)
Odgovornosta e opsta,nema beganje od toa.Se edni isti se menuvaat,a nema prosperitet.Sami sme si krivi sto birame luge za koi znaeme recisi se.Vo politikata i na izbori se pojavuvaat i novi luge,a nie tie pa tie,kako da ne znaeme kolku dram tezat.No mozebi onie koi ke umeat da go povedat narodot seuste ne se rodeni,no do togas nemame izbor.Ke recete site na protesti,da ja simneme Vladata,da go razresime Pretsedatelot od negovite dolznosti.Vo red i na samata mi e preku glava od site niv.No koj ke gi povede lugeto vo vistinska nasoka?So vistinski idei ,bez vetuvanja,so celosna podrska od site nas.Da pocneme od pocetok.Ova se iluzii,no na mnogumina veke im e dosta.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Odgovornosta e opsta,nema beganje od toa.Se edni isti se menuvaat,a nema prosperitet.Sami sme si krivi sto birame luge za koi znaeme recisi se.Vo politikata i na izbori se pojavuvaat i novi luge,a nie tie pa tie,kako da ne znaeme kolku dram tezat.No mozebi onie koi ke umeat da go povedat narodot seuste ne se rodeni,no do togas nemame izbor.Ke recete site na protesti,da ja simneme Vladata,da go razresime Pretsedatelot od negovite dolznosti.Vo red i na samata mi e preku glava od site niv.No koj ke gi povede lugeto vo vistinska nasoka?So vistinski idei ,bez vetuvanja,so celosna podrska od site nas.Da pocneme od pocetok.Ova se iluzii,no na mnogumina veke im e dosta.
KAKO OPSTA .Nemoze da taka tvrdis koga eden minister za odbrana dopusta da taka se odvivaaaa rabotite i toa vo voen konflikt.toa ne zamislivo vo normalen svet posto nie nesme kaj nas see ok .Pa duri i kako takov zlostorinik ke go stavat za premier e toa prevrsuva sekakva merka.Odgovornosta e samo na toj sto odlucuva za toa i nicija druga.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
А која партија ќе се залага за луѓе со такви напредни идеи?Знаеш дека изборните листи се прават според тоа кој колку може да се “изгуби во преводот“.Најгоре на листите се оние кандидати кој не знаат ни портата да си ја погодат ако не им е фарбана со моменталната актуелна “партијска боја“.:toe:

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
А која партија ќе се залага за луѓе со такви напредни идеи?Знаеш дека изборните листи се прават според тоа кој колку може да се “изгуби во преводот“.Најгоре на листите се оние кандидати кој не знаат ни портата да си ја погодат ако не им е фарбана со моменталната актуелна “партијска боја“.:toe:
Moze li nesto da se izmeni?

Kajgana Shop

На врв Bottom