Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм...да видиме...по акциониот план за два дена ќе имам грас..хаха минимум 4-5 двојки:vozbud:

Па ова бе за бонгот ме потсетивте убаво...Чист се прави бонг(само ганџа-нотинг елс) и се става количина еднаква на 2 двојки,,, и тоа е добро...аплифтинг.

Мене ми останаа уште 2 чибуци од викендов...јас голема грешка направив што не си зедов бонгче ко бев во Аљаска, имаше специјална продавница за и околу се поврзано со трева, со индијански мотиви...овие импровизирани со шишиња пластични ги нејчам...

Импровизираните се добри(не ова со синалко шише бла бла..)...можеш за 3 секунди цела ганџа да ја изгориш,само треба пажливо и нежно да го правиш бонгот....и да ќе троши струја т.е електромоторче али тоа не е проблем после ќе бидеш перпетум Хајер ден гад оллл мајти...

А овие Професионалниве требало да си купиш...како тоа такви прилики пропуштате....ццццц

Импровизираните се добри(не ова со синалко шише бла бла..)...можеш за 3 секунди цела ганџа да ја изгориш,само треба пажливо и нежно да го правиш бонгот....и да ќе троши струја т.е електромоторче али тоа не е проблем после ќе бидеш перпетум Хајер ден гад оллл мајти...

А овие Професионалниве требало да си купиш...како тоа такви прилики пропуштате....ццццц

Тоа го мразам шо викаш за 3 секунди отиде цела...пропуштив прилика затоа што мислев дека пак ќе се вратиме во истиот главниот град ама курац не заебаа...овде немам сретнато никаков бонг...за Скопје не знам каде шо како, ако имаш информација пиши...

Јас тутун ставам само ради појќе џоклиња..:vozbud:

Па тогаш пуши цигари, за 60 денари имаш 19 во една кутија, што фрлаш пари за канабис?

Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:

КОЈ ИДИОТ СТАВА ЧАЈ?!
Ако треба, пиши ми и по приватна порака од кај си земал со чај. За да не се чудам после зашто алергијата ми се влошува после дување.

Се согласувам, најдобро е да се донесе закон да можам сам да си посадам моја мара, и јас да си ја одгледувам, па не мора многу еве 6,7 коренчиња нека се.
Имам пријател во Миравци(гевгелиско), тој секоја година си сади своја роба, сам си ја негува и има искуство веќе во тоа вади прекрасен мекам, лисја да пушат 5 души и пепел да се направат, а филингот на таква роба е незаменлив со 10 кила прскано албанско срање..:smir:

Ова ми е животна желба, да садам марихуана (по можност во Холандија). И еден ден, мора, што сака нека се случи после, ако треба и во саксија ќе садам, ама тоа морам да го направам!

Bas denes na psihologja diskutiravme za drogata,temava mi e morbidna :vozbud: Nemozam da gi svatam korisnicite na droga,zivotot e preubav mora li da go unistuvat zemajki droga :vozbud::vozbud::vozbud:

Овдека Бонг добар тешко...ама има наргиле и тоа е Ок...по 300-500 денари се.

Има и некои Бонгчиња во Гифт Шопс,и во Кинеските(али немој од кинески-токсични материјали се...заеби ги)..

А тоа со електромоторче го напрајфме пред 5 години ја и еден мој комшија(хах има авто-работилница)..и се средивме го уклучи оксигенскиот:vozbud: електромоторчето шиба и имаш ДИП ТХЦ...после тоа овој остави работа и си седнавме и така пред работилница и пративме мали деци да ни купат сокче(газозаа) и слатко-благо...многу тоа апетитот бе мора благо да јадеш:pos2:

Абе тоа беше како да се издигнуваш над себе...како вонтелесно искуство-едноставно самиот се гледаш и тоа од која страна сакаш,башка то машини кључеви кола,па улица минат раја...дење сончево на ширинката деците играат фудбал(ко ја на времето) па ојдов таму да навивам..абе тоа...ЧУДО!!!:kesa:

Па тогаш пуши цигари, за 60 денари имаш 19 во една кутија, што фрлаш пари за канабис?

КОЈ ИДИОТ СТАВА ЧАЈ?!
Ако треба, пиши ми и по приватна порака од кај си земал со чај. За да не се чудам после зашто алергијата ми се влошува после дување.

Ова ми е животна желба, да садам марихуана (по можност во Холандија). И еден ден, мора, што сака нека се случи после, ако треба и во саксија ќе садам, ама тоа морам да го направам!

Да си пушам само цигари хехехех ако, заебавај ме, ама тутунот прави магична преобразба, од еден џоинт добиваш два, ај сеа...

Очајни идиоти ставаат чај...што немаат респект кон марата...нека даде помалку ама чисто...на деца нека им става чај...

Твојата желба е и моја...да живеам сам, да ја имам таа могучност, не ми треба Холандија, овде ќе си садам за моја душа и за душата на моите најблиски...:toe:

LEGALIZE IT!!!

Ко шо ве читам вака...
Никад не би ви ја легализирал...

Bas denes na psihologja diskutiravme za drogata,temava mi e morbidna :vozbud: Nemozam da gi svatam korisnicite na droga,zivotot e preubav mora li da go unistuvat zemajki droga :vozbud::vozbud::vozbud:

Зошто де морбидна...темава е поедукативна од сите кампањи и антикампањи...тука имаш инфо од прва рака.

И што ви рекоа по психологија??

Што беше заклучокот...дека животот е преубав??

Тие што земаат дрога се зависници,значи зборам за тешки опијати и психостимуланси со остаток на црвен фосфор,чак метал,де керозин па сулофуреста киселина...тие работи не чинат.

Ганџата не е никаков проблем.

Ко шо ве читам вака...
Никад не би ви ја легализирал...

Туфф па и сам знеаш Дека во МКД нема да се легализира марихуана...тоа ГАРАНТ наредниве 10-15 години нема да се случи.

Ама не знаат бре за нарко туризам,строга државна контрола,квалитет....и ПРОФИТ.

Мислам дека има во Рамстор продавница кај што има ло бонгови.

Да си пушам само цигари хехехех ако, заебавај ме, ама тутунот прави магична преобразба, од еден џоинт добиваш два, ај сеа...
И кој кур ако добиеш 2 џоинта? Пак ќе има ефект ко еден цел. :toe:

...овие импровизирани со шишиња пластични ги нејчам...

Па да бидеме реални не е ист филингот кога пиеш пиво од пластична чаша како кога пиеш од стаклена :)

Мислам дека има во Рамстор продавница кај што има ло бонгови.

Цена ?

Врска неам, јас само од сосема трет разбрав дека имало тмау.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom