GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Пржи пошо нема филтер.
И тоа тутунот у џоклата пржи, грасот сам по себе не.
Сериозно.
Коа праам чист, не гребе ич.
Али тутунот... партал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пржи пошо нема филтер.
:мара:
Трето логички - повеќе џоклиња ќе си напраиш ако ги миксаш со тутун =)))))
И тоа тутунот у џоклата пржи, грасот сам по себе не.
Сериозно.
Коа праам чист, не гребе ич.
Али тутунот... партал![]()
И грасот знае да љути да пржи понекад...последниот грас шо го пушев љутеше, а тутунот го ублажи...![]()
Ех златен бонг ни пржи ни љути ама кој да се сети![]()
Битно има кој да потсети :wink: , само се арчи така поеќе ,јас сум за ШАТ![]()
Можда се арчи ама димот се прочистува кога врви низ водата, во неа останва најголем дел од катранот и појака е трефката![]()
И да и јас сум за шат![]()
Пржи и грасот, ако е прскан со хемија, природен со мерак е да го дуваш без тутун, мирисот на природен грас е прекрасен, мириса пријатно и магично.
Али има и ситуации кога тутунот ублажува, дека грасот е срање тоес пржи многу,
па природно си е природно.
Во ред тоа дека прочистува дим јака е тревката...само проблемот е што не е штедливо....еден џоинт го усисаваш со еден дим, затоа изгледа дека е појака тревката
...И јас сум за шат...:helou:
Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:
Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:
Затоа само Туфки се пушат , ако е раситнето како пепел и ливчиња плус :nesvest: , појак е филингот сам цел да го припремиш , од посматрање на кристалите до ситнење ,спремање фас и ролање, природно е најбољи вкус , но морам да си признам ..некои прсканици х10 го јачаат џоинтот =)) и ти остануваат у меморија по 2-3 години дека си пробал такво џокле =))
Легализацијаникад нема да дочекаме во државава