- Член од
- 22 септември 2008
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 32
Сака некој ликвид? Имам цело шишенце за роденден...па да ви капнам кој сака...1000че капче
![]()
Тоа се пуши? Исто ко пиво е? Да? Закон!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сака некој ликвид? Имам цело шишенце за роденден...па да ви капнам кој сака...1000че капче
![]()
![]()
Тоа се пуши? Исто ко пиво е? Да? Закон!
Е да бе ликвид 1000че, кога летово ќе почнат да растат јачменје и разни култури зафанати со ерготче...хехехехх:helou:
и викаш се разбирале а ??? чудно чудно у секој случај фала на информацииве од прва рака другар:wink:Прво да ти кажам дека по нетов моеш доста добро да се едуцираш за дрогите, но пази, не донесувај конечен став пред да ги погледнеш и анализираш и двете страни, значи позитивните и негативните информации што ќе ги најдеш.
Трип иначе е сленг или популарен назив за ЛСД, кој инаку има уште неколку популарни имиња, како асид, блотер, хофманче, картонче и уште еден куп.. Трип бидејќи на англиски значи патување, симболизира патување на свеста т.е. духот на телото преку халуцинации, во лавиринтите на своите мемории кои се сочувани во ДНК на секое битие. Таму има мемории од предходни животи и тоа Тимоти го има добро објаснето за време на истражувањето врз група доброволци, кога неколкумина почнале да зборат на јазик кој не е познат на човечството и се разбирале.
Блотер е картончето врз кое е капнато 200 микрограми ЛСД.
Еве нешто(клик) за целта на ЛСД претставена во книгата на неговиот пронаоѓач Алберт Хофман..
Гледам дека се размуабетивте за џоинти и остали дроги
Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?
Гледам дека се размуабетивте за џоинти и остали дроги
Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?
Вака: РООООЛЛЛЛЛЛЛЛ хахахах
само после не знам како тоа во вена:raz:
А бе деца и почетници читаат гледам муабет си разврзавте бонгови шатови шо ти ја знам па ја ( не се чуди последен пат дував у трета средно ) дај тука еден пристоен туториал јеботе ставетеобјаснете убаво на нетреварската публика што е што јеботе а не да читаат ко телиња и да се прашуваат. Ај сеа биди добар објасни ми
![]()
Знам дека тресам зелени али реално сум прилично примерна (само не ми давај коњак у раце е тогаш го наеба )Ете видео има објавено, иначе ја не ролам баш добро, пошто во чибук пушам...чекај...задњи пут у среднооо?:nesvest:
Има помагалаГледам дека се размуабетивте за џоинти и остали дроги
Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?
Знам дека тресам зелени али реално сум прилично примерна (само не ми давај коњак у раце е тогаш го наеба )
И така јас велам луѓево предвреме превише заклучоци изведуваат .... :back:
Ц ц ц се џаначишта....дај тука еден пристоен туториал јеботе ставете![]()
Еве ти од мајсторот. И тоа one-handed.Гледам дека се размуабетивте за џоинти и остали дроги
Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?