Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Сака некој ликвид? Имам цело шишенце за роденден...па да ви капнам кој сака...:pos: 1000че капче :pos:

Е да бе ликвид 1000че, кога летово ќе почнат да растат јачменје и разни култури зафанати со ерготче...хехехехх:helou:

Тоа се пуши? Исто ко пиво е? Да? Закон!

Да, само ќути си :wink: ко каменица е иначе :icon_lol:

Е да бе ликвид 1000че, кога летово ќе почнат да растат јачменје и разни култури зафанати со ерготче...хехехехх:helou:

Абе па ти сеа...до на лето ќе отиде се...сега е моментов :pos:

Прво да ти кажам дека по нетов моеш доста добро да се едуцираш за дрогите, но пази, не донесувај конечен став пред да ги погледнеш и анализираш и двете страни, значи позитивните и негативните информации што ќе ги најдеш.
Трип иначе е сленг или популарен назив за ЛСД, кој инаку има уште неколку популарни имиња, како асид, блотер, хофманче, картонче и уште еден куп.. Трип бидејќи на англиски значи патување, симболизира патување на свеста т.е. духот на телото преку халуцинации, во лавиринтите на своите мемории кои се сочувани во ДНК на секое битие. Таму има мемории од предходни животи и тоа Тимоти го има добро објаснето за време на истражувањето врз група доброволци, кога неколкумина почнале да зборат на јазик кој не е познат на човечството и се разбирале.
Блотер е картончето врз кое е капнато 200 микрограми ЛСД.
Еве нешто(клик) за целта на ЛСД претставена во книгата на неговиот пронаоѓач Алберт Хофман..
и викаш се разбирале а ??? чудно чудно у секој случај фала на информацииве од прва рака другар:wink:

Гледам дека се размуабетивте за џоинти и остали дроги
Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?

Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?

Вака: РООООЛЛЛЛЛЛЛЛ хахахах
само после не знам како тоа во вена:raz:

Вака: РООООЛЛЛЛЛЛЛЛ хахахах
само после не знам како тоа во вена:raz:

А бе деца и почетници читаат гледам муабет си разврзавте бонгови шатови шо ти ја знам па ја ( не се чуди последен пат дував у трета средно ) дај тука еден пристоен туториал јеботе ставете :) објаснете убаво на нетреварската публика што е што јеботе а не да читаат ко телиња и да се прашуваат. Ај сеа биди добар објасни ми :)

А бе деца и почетници читаат гледам муабет си разврзавте бонгови шатови шо ти ја знам па ја ( не се чуди последен пат дував у трета средно ) дај тука еден пристоен туториал јеботе ставете :) објаснете убаво на нетреварската публика што е што јеботе а не да читаат ко телиња и да се прашуваат. Ај сеа биди добар објасни ми :)

Ете видео има објавено, иначе ја не ролам баш добро, пошто во чибук пушам...чекај...задњи пут у среднооо?:nesvest:

Ете видео има објавено, иначе ја не ролам баш добро, пошто во чибук пушам...чекај...задњи пут у среднооо?:nesvest:
Знам дека тресам зелени али реално сум прилично примерна (само не ми давај коњак у раце е тогаш го наеба )
И така јас велам луѓево предвреме превише заклучоци изведуваат .... :back:

Дај едуцирајте ме ...
Како се рола џоинт ?
Има помагала :)
build3.jpg

Еве како треба, најдобро:

weed.jpg

Знам дека тресам зелени али реално сум прилично примерна (само не ми давај коњак у раце е тогаш го наеба )
И така јас велам луѓево предвреме превише заклучоци изведуваат .... :back:

Па нема филозофија голема тука, само да не се претеруваат...оти се заглупува секој ден ако се зема(не трајно), да не возат ауто кога се напушени, и помалку да гледаат филмови од типот пинки и шваба, оти така трајно се заглупува...нека се пуши ради уживање, а не за праење курац и половина...(само не ми давај Вотка оти тогаш наеба хехехе)...и така...:smir:

дај тука еден пристоен туториал јеботе ставете :)
Ц ц ц се џаначишта....:icon_lol:

Немогуче да не си гледала народни приказни...кога мота чорбаџијата тутунче :)
На крај краева женско си , ќе се најде џентлмен во друштво ќе замота, не се замааарај
033.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom