Kиссчеda, imash kissanime, animefreak.tv, animecenter.net
baraj tamu
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kиссчеda, imash kissanime, animefreak.tv, animecenter.net
baraj tamu
![]()
Добро не е лошо за лошо. Спрема тоа какви се анимиња постојат ова е супер. Дури и споредено со ГТ мене ми е мноооооогу подобро. Светлосни години подобро. Ама сепак некако е далеку од Z. Мора да го подигнат нивотоДа можеби не е оној DBZ што беше од пред петнаесетина години, ама сепак е DB и сум задоволен од Super у целина. Можеби сум превише субјективен, али коа ќе седнам у недела попладне да изглеам нова епизода ме враќа во времето пред тринесетина години кога со нетрпение сум чекал да завршат вестите на А1 за да го гледам Сон Џоку.
Фајтот со Frieza не е the best thing ever, ама nevertheless е добар. Од Vegeta како карактер сум презадоволен ради тоа што тој е реално карактерот што е има највише развиено, од фајтот со Goku па се до последнава епизода на Super.
Gohan јесте да е преслаб, се надевам дека после Frieza Saga-ва ќе почне да тренира и да се врати на нивото на оној Gohan што го гледавме во Buu Saga-та.
Кога сме кај сагата со шестиот универзум верувам дека ќе биде подобра од претходниве две, критиките за мангата се одлични, би требало и тоа да се однесува за анимево, ќе видиме како и да е.![]()
Со ова многу повише се согласувам сеа.Добро не е лошо за лошо. Спрема тоа какви се анимиња постојат ова е супер. Дури и споредено со ГТ мене ми е мноооооогу подобро. Светлосни години подобро. Ама сепак некако е далеку од Z. Мора да го подигнат нивото