Dragonball

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Не му намигна и не ја предаде борбата. Најверојатно Фрост му направи нешто. Види спојлер над тебе

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Можеби промото е misleading, или можеби Goku како Goku не би признал дека намерно го изгуби мечот со тоа што вели дека не знаел каков е тој потег, останува во дилема ова, ќе видиме наредна епизода со нови очекувања, и надеж за подобар DBS.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Јас немам дилеми дека нешто му се случи на Гоку. Нема смисла да ја шитни борбата кога влогот е земјата. Освен тоа од каде знае Гоку колку се силни останатите борци?

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Јас немам дилеми дека нешто му се случи на Гоку. Нема смисла да ја шитни борбата кога влогот е земјата. Освен тоа од каде знае Гоку колку се силни останатите борци?
Па не е баш голема мотивација за борби, земјата ќе е само релоцирана, нема да биде уништена :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Па не е баш голема мотивација за борби, земјата ќе е само релоцирана, нема да биде уништена :D
Добро ама сепак ќе бидат во универзумот на Чампа :D Ќе ги нема пријателчињата од Намек, Суприм Каи, Кинг Каи, Јако итн :D Ќе нема и тренинг кај Бирус и Вис :icon_lol:
Туку што мислите за останативе борци? Можно е Фрост да крие уште нешто или толку му е силата? Сајонецот мислам дека ќе испадни поприлично јак. А Хит и Монака посилни од Гоку и Веџита. Овој Монака ептен глупаво делува како лик. Али врие нешто изгледа како Хулк е :D Треба да се разлути изгледа

Член од
7 август 2011
Мислења
1.096
Поени од реакции
2.258
Уствари Гоку си е Гоку ultimate good guy, затоа и мислам дека ја пушти, а баш мислам дека ке изгубат пошо у уни7 веќе и не се случува ништо освен Бирус што дојде и Фриза го вратија. Ако сменат универзум што и мислам ке биде, ке има нови ликови и сигурно и нови villains. А би било интересно вака да испадне барем ке биде интересен серијалов, пошо не мислам дека ке има уште некој лош у уни7.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Една од разликите на пример

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Кога сме кај тоа мислам дека Пиколо ќе победи. Читав сега некои анализи за борбата на Гоку со Фрост. Гоку намерно не изгуби. А прашање е и колку Фрост намерно направи нешто. И самиот делува малку изненадено така да или некој од страна (Хит ) има направено нешто, како Чаос што правеше со Гоку кога овој се бореше со Тиен, или самиот Фрост не е свесен за својата сила пошто сам кажа дека ретко ја користи оваа форма и не можи да ја контролира. Како и да е..............Place your bets господо :D Јас типувам на стариот добар Пиколо :coffee:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
@Rosemberg друже зашто мислам дека кје има мн големи проблеми повака во сериалов нели Чампа спомна имало 12 универзуми и секако доста моќни борци зашто мислам дека Гоку па дури и Веџита кје сакаат да се борат со нив кје имаме доста јаки борби + и гохан мислам дека ке се врати да тренира пред се да ги врати мускулчината па дури и мислам дека ке тренира и тој кај берус. се на то ми оди паметот ако имаш некои информации кажи . Не биди скржав :)

B

beaverknight

Гостин
@Rosemberg друже зашто мислам дека кје има мн големи проблеми повака во сериалов нели Чампа спомна имало 12 универзуми и секако доста моќни борци зашто мислам дека Гоку па дури и Веџита кје сакаат да се борат со нив кје имаме доста јаки борби + и гохан мислам дека ке се врати да тренира пред се да ги врати мускулчината па дури и мислам дека ке тренира и тој кај берус. се на то ми оди паметот ако имаш некои информации кажи . Не биди скржав :)
Се допишува со Toriyama на скајп, 100% има нешто шо не ни кажува, нели @Rosemberg :pos:

Actually има 13 универзуми али не е битно тоа сеа, се надевам дека турнирот ќе стане подобар ради тоа што моментално е тиња, има као теорија дека оној шо е еквивалент на Cell (не ми тенува на името, тој со бордо глава :D) имал некои mind control моќи и уствари тоа е причината шо Гоку заспива, али само теорија е ова не мора ништо да значи.

Анимето ја има стигнато мангата, така да од тука сме у непознати води. Тоа шо овој сајонецов од 6-ти универзум вика дека кај нив нема трансформации мислам дека лаже, пошо ако е стварно така, не е ни на ниво Пиколо.

That being said, ќе видиме како све ќе се одвива. Иначе мислам дека нема ништо да видиме од Гохан, барем не у наредните 50 епизоди :D, имаше дечкото потенцијал да стане појак и од Гоку ама одлучи да биде бубалица, јебига...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.750
Поени од реакции
12.093
Се допишува со Toriyama на скајп, 100% има нешто шо не ни кажува, нели @Rosemberg :pos:

Actually има 13 универзуми али не е битно тоа сеа, се надевам дека турнирот ќе стане подобар ради тоа што моментално е тиња, има као теорија дека оној шо е еквивалент на Cell (не ми тенува на името, тој со бордо глава :D) имал некои mind control моќи и уствари тоа е причината шо Гоку заспива, али само теорија е ова не мора ништо да значи.

Анимето ја има стигнато мангата, така да од тука сме у непознати води. Тоа шо овој сајонецов од 6-ти универзум вика дека кај нив нема трансформации мислам дека лаже, пошо ако е стварно така, не е ни на ниво Пиколо.

That being said, ќе видиме како све ќе се одвива. Иначе мислам дека нема ништо да видиме од Гохан, барем не у наредните 50 епизоди :D, имаше дечкото потенцијал да стане појак и од Гоку ама одлучи да биде бубалица, јебига...
:pos::pos: Торијама ми рече да не кажувам за да ви биди поинтересно така да ќе си ќутам :D
Инаку да, или Хит му има нешто направено или Фрост не си ја знај силата. Предавање на борбата не е милијарда посто во ова се кладам по литар крв :icon_lol:
Еве една анализа со која тотално се сложувам.
Кријат нешто и Хит и сајонецот.[DOUBLEPOST=1457113056][/DOUBLEPOST]Скајп бе :lolzz::lolzz::lolzz: кај ти текна
Викам јас не си салам ти :D[DOUBLEPOST=1457113370][/DOUBLEPOST]
После турнирот ќе се префрлат ваљда на универзум 6. А после тоа можи и со останатите универзуми. А Чампа не ги собира за џабе супер змејските топки. Сигурно сака нешто само прашањето е што. Можеби да стани најсилен во сите универзуми без да тренира? :D

Последно уредено:
E

Epsilon

Гостин
Како може да сајонец не е на нивото на Пиколо, јас дури следев онака hard драгон балл, Напа ги изнатепа борците од Земјата. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom