Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас немам дилеми дека нешто му се случи на Гоку. Нема смисла да ја шитни борбата кога влогот е земјата. Освен тоа од каде знае Гоку колку се силни останатите борци?
Добро ама сепак ќе бидат во универзумот на ЧампаПа не е баш голема мотивација за борби, земјата ќе е само релоцирана, нема да биде уништена![]()
Јас немам дилеми дека нешто му се случи на Гоку. Нема смисла да ја шитни борбата кога влогот е земјата. Освен тоа од каде знае Гоку колку се силни останатите борци?
Се допишува со Toriyama на скајп, 100% има нешто шо не ни кажува, нели @Rosemberg@Rosemberg друже зашто мислам дека кје има мн големи проблеми повака во сериалов нели Чампа спомна имало 12 универзуми и секако доста моќни борци зашто мислам дека Гоку па дури и Веџита кје сакаат да се борат со нив кје имаме доста јаки борби + и гохан мислам дека ке се врати да тренира пред се да ги врати мускулчината па дури и мислам дека ке тренира и тој кај берус. се на то ми оди паметот ако имаш некои информации кажи . Не биди скржав![]()
Се допишува со Toriyama на скајп, 100% има нешто шо не ни кажува, нели @Rosemberg
Actually има 13 универзуми али не е битно тоа сеа, се надевам дека турнирот ќе стане подобар ради тоа што моментално е тиња, има као теорија дека оној шо е еквивалент на Cell (не ми тенува на името, тој со бордо глава) имал некои mind control моќи и уствари тоа е причината шо Гоку заспива, али само теорија е ова не мора ништо да значи.
Анимето ја има стигнато мангата, така да од тука сме у непознати води. Тоа шо овој сајонецов од 6-ти универзум вика дека кај нив нема трансформации мислам дека лаже, пошо ако е стварно така, не е ни на ниво Пиколо.
That being said, ќе видиме како све ќе се одвива. Иначе мислам дека нема ништо да видиме од Гохан, барем не у наредните 50 епизоди, имаше дечкото потенцијал да стане појак и од Гоку ама одлучи да биде бубалица, јебига...
После турнирот ќе се префрлат ваљда на универзум 6. А после тоа можи и со останатите универзуми. А Чампа не ги собира за џабе супер змејските топки. Сигурно сака нешто само прашањето е што. Можеби да стани најсилен во сите универзуми без да тренира?@Rosemberg друже зашто мислам дека кје има мн големи проблеми повака во сериалов нели Чампа спомна имало 12 универзуми и секако доста моќни борци зашто мислам дека Гоку па дури и Веџита кје сакаат да се борат со нив кје имаме доста јаки борби + и гохан мислам дека ке се врати да тренира пред се да ги врати мускулчината па дури и мислам дека ке тренира и тој кај берус. се на то ми оди паметот ако имаш некои информации кажи . Не биди скржав![]()